Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

„Zseniális” ötlet egy Bundestag-képviselőtől: „A háborút orosz területre kellene áthelyezni”

2024. február 10. 09:45

A képviselő szerint egy esetleges vereség után ukránok milliói hagynák el az országot, ami veszélyeztetné az európai államok kohézióját.

2024. február 10. 09:45
Consultation of the intelligence services

Roderich Kiesewetter Bundestag-képviselő, a Kereszténydemokrata Unió védelmi és külpolitikai szakértője szerint „az ukrajnai háborút át kell helyezni az Orosz Föderáció területére”.

„Az orosz katonai létesítményeket és főhadiszállásokat el kell pusztítani”

Kiesewetter egy, a DW-nek adott interjúban beszélt erről, amelyet az Unian szemlézett. A politikus kifejtette: úgy véli, hogy egy esetleges vereség után ukránok milliói hagynák el az országot, veszélyeztetve az európai államok kohézióját, de ami ennél is veszélyesebb, hogy „azt az üzenetet közvetítené, hogy a Nyugat képtelen megállítani egy olyan diktátort, mint Putyin – aki ezrével áldozza fel saját katonáit”.

Az orosz katonai létesítményeket és főhadiszállásokat el kell pusztítani. Mindent meg kell tennünk, hogy Ukrajna ne csak oroszországi olajfinomítókat, hanem minisztériumokat, parancsnoki központokat és lőállásokat is eltaláljon”

– hangsúlyozta.

Nyitókép: Monika Skolimowska / DPA / AFP

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bornee
2024. február 12. 07:42
A képviselő szerint egy esetleges vereség után ukránok milliói hagynák el az országot, ami veszélyeztetné az európai államok kohézióját. Ja ukránok milliói az igen az veszélyezteti az európai országok kohézióját de a muszlim hordák milliói az nem az egyenesen jó az eu. országoknak!
luisbathhelena
2024. február 11. 12:33
Anno a Führer is "áthelyezte" Oroszországba a hadműveleteket. Öcsém, valszeg a te nagyapád is ott szívott valahol. 2 nemzedék alatt a történelmi memória elveszik, ha nem tartják karban és megy az agymosás
Aerion
2024. február 11. 12:15
A moslék szándékosan és tudatosan vezeti a vágóhídra az emberiséget, az Európában élő százmilliókat. Egyáltalán nem törődnek velük, egy kurva szóval nem említik, hogy az Oroszország elleni háború atomfegyverek bevetését jelenti. Egy ilyen konfliktusban Németország összes nagyvárosa a háború első fél órájában megsemmisül. Több tízmillió német meg fog halni, és nem lesz többé Németország. Soha többé nem lesz. De ez az alak pofázik , mert neki mindegy lesz-e Németország, vagy nem lesz. Ő majd atombunkerbe megy. A németek meg a vágóhídra. Lássátok és értsétek. Ezek az emberiség ellenségei.
Aerion
2024. február 11. 12:11
Az orosz katonai létesítményeket és főhadiszállásokat el kell pusztítani. Mindent meg kell tennünk, hogy Ukrajna ne csak oroszországi olajfinomítókat, hanem minisztériumokat, parancsnoki központokat és lőállásokat is eltaláljon ------- EZ és az ehhez hasonló elmebeteg degenerált alakok emberek százmillióit küldik vágóhídra. TITEKET, barátaim, a gyerekeiteket, a szüleiteket, a rokonaitokat és ismerőseiteket. Mindenkit. Az orosz kormányzati intézmények bombázása atomkonfliktust jelent. Mielőtt még ez bekövetkezne, az ilyen alakokat, mint EZ, agyon kell ütni, vagy a fákra kell akasztani, mert ha ez bekövetkezik, mindenki meghal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!