Videón, ahogy homofóbiával vádolják brit rendőrök a Bibliából idéző prédikátort

2024. február 14. 15:46

Egy londoni utcai prédikátort fél tucat rendőr vesz körbe és faggat arról, mit csinál.

2024. február 14. 15:46
null

Videó örökítette meg, hogy egy londoni utcai keresztény prédikátor a Bibliából idéz passzusokat, többek között a homoszexualitásról is, ami miatt mintegy fél tucatnyi rendőr veszi őt körbe és faggatja, ki ő és mit csinál, és előállítással fenyegetik a szerintük homofób kijelentései miatt.

„Isten szereti a világot, amiért az egyetlen fiát adta, és bárki aki hisz benne – homoszexuális, iszákos, hazug vagy prostituált -, nem fog elkárhozni és örök élete lesz” – hangoztatja a prédikátor az egyre feszültebb rendőrök gyűrűjében.

A videót a Daily Mail közölte oldalán.

A videó itt is megtekinthető

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. február 15. 10:11
BŰNÖZŐK VAGYTOK! MIND!!! A LEGUTOLSÓ SZÁLIG! AZ HOGY EGYENRUHÁT VISELTEK? SZART SEM VÁLTOZTAT RAJTA! ÉS ENNEK MEGFELELŐEN LESZTEK KEZELVE! MINDEN TETTETEK BŰNCSELEKMÉNY! ÉS ENNEK MEGFELELŐEN LESZ KEZELVE!
templar62
2024. február 14. 19:22
Szeretnének csatlakozni a szektához ?
templar62
2024. február 14. 19:21
kisministránsok ?
Jose
2024. február 14. 19:20
Mondjuk az itt lent reklámozott origós cikk is olyan, mint a mandis szarok. Cím: Cseh Katalin válasza a klubrádiós gyalázási ügyben. Tartalom: Megkérdeztük. Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ. ?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!