Újabb donbaszi várost foglaltak el az oroszok

2024. február 26. 22:58

Úgy tűnik, az ukránok Avgyijivka elvesztése után nem tudják tartani a frontvonalat.

2024. február 26. 22:58
null

Az ukrán csapatok sorra veszítik el az ellenőrzést a Donbasz-medence települései felett: az orosz csapatok most Szjevernét is megszerezték, számol be a Portfolio.

Ez alapján úgy tűnik, hogy Avgyijivka elfogalása után nem áll le az orosz hadsereg, amely folytatja az előrenyomulást a Donbasz-medence nyugati irányába.

A fejlemények egyre nagyobb aggodalmakra adnak okot Kijevben, mivel az ukránok – Zelenszkij éppen a Krím visszafoglalására szólított fel – nem nagyon tudják stabilizálni a frontvonalat a térségben.

Ezt is ajánljuk a témában

Emellett moszkva a több mint ezer kilométeres frontvonal több szakaszán is támad, így Kupjanszk, Liman, Bahmut, Avgyijivka, Marijinka és Robotine térségében is állandó területnyereséget szereznek. az ukránoknak közben egyre nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük a kritikussá váló lőszerhiány miatt, emlékeztet a hírről beszámoló Portfolio.

Nyitókép: X

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. február 27. 07:57
Na ugye..
survivor
2024. február 27. 07:31
Baja, Cegléd nagyságrend..
2024. február 27. 07:16 Szerkesztve
Úgy néz ki, Somkuti Bálint előrejelzése a valószínű, miszerint már 2025-ben nem lesz háború Ukrajnában. https://www.youtube.com/watch?v=icElg-r_Fmc Fogytán az ukránok mindenben! Fegyver, pénz, katona, szándék a harcra stb. és nem utolsó sorban a külföld támogatásában!
Akitlosz
2024. február 27. 06:27
A kiépített új ukrán védővonal ennél jóval nyugatabbra van. Az Umanszke - Szemenovka - Berdücsi vonalon. Nem várható, hogy addig megállítják az oroszokat. Ezt a Mandineren kívül kb. senki sem hitte. Az a kérdés, hogy ott megállítják-e őket vagy ott sem. Amúgy éppen Berdücsinél lőtték ki az első Abrams tankot. Annál keletebbre valószínűleg nem fognak menni. Azt a vonalat viszont tartani akarja az ukrán hadvezetés. Szevernoje sorsa meg eldőlt Avgyejevka elestével, onnantól azt sem lett volna értelme minden áron tartani akarni. Ha csak pár videót megnézne néha a Mandiner a témában, akkor már sokkal jobban átlátná a helyzetet. Az itt nyilatkozó "szakértőkre" nem érdemes adni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!