Putyin kórlapja

2024. február 13. 22:23

Át vagyunk ejtve, sugallja a nyugati sajtó, rajtunk röhög a Kreml.

2024. február 13. 22:23
Vlagyimir Putyin
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Már megint a »halálos beteg« orosz elnökről cikkezik a nyugati sajtó. »Megmozdult Putyin lába a Tucker Carlson-interjú alatt« – adta hírül pénteki számában öles címmel a Newsweek. Mint írják, az orosz elnöknek »furcsán mozgott a lába«. Egy ízben a kezét használta arra, hogy a lábát a helyére tegye… Szezonjuk van a Putyinnal kapcsolatos gyászhíreknek.

Viszont nincs különösebb hírértékük. A háború két évvel ezelőtti kirobbanása óta alig akadt hónap, hogy ne történt volna valami végzetes vagy annak közelségére utaló esemény az orosz vezérrel. Kedvelt fordulat, hogy Putyin valójában már jó ideje eltávozott, s akit mi orosz elnöknek hiszünk, csupán az ő jól sikerült hasonmása.

Át vagyunk ejtve, sugallja a nyugati sajtó, rajtunk röhög a Kreml.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: SERGEY GUNEYEV / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. február 15. 04:26
A nyugat legalább úgy hazudik mint az ukránok de lehet hogy kenterbe verik is őket!
ügyvéd
2024. február 14. 19:57
Nyilván az lett volna a "természetes", ha a 2 óra alatt fingik, beszarik, bealszik...
tferenc-2
2024. február 14. 07:03
Ezek szerint az arcvonalakon sikeresen támad az orosz hadsereg. Meg lehet figyelni, immár két éve, hogy ezekben az esetekben Putyin lába remeg, leesik a lépcsőn és kezelhetetlen a diabétesze. Ide süllyedt, azaz bulvárszintre a híres brit - nyugati hírszerzés, hogy ezeket a férchíreket terjeszti, és eteti az embereket hülyeségekkel.
vandor-58
2024. február 14. 04:30
Putyin már nem fiatal de hogy dublőrt mutogatnak helyette azt kétlem persze nyilván nem ez lenne az első alkalom a nagy történelemben, de abban is biztos vagyok úgy vigyáznak rá mint a hímes tojásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!