Megmozdult Putyin lába a Tucker Carlson-interjú alatt – ismét halálos betegségéről találgatnak (VIDEÓ)

2024. február 09. 15:55

Az orosz elnöknek nagyon furcsán mozgott – vagy nem mozgott – a lába.

2024. február 09. 15:55

A Newsweek pénteki cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy Vlagyimir Putyin Tucker Carlsonnak adott interjúja során a kezét használta arra, hogy „a lábát a helyére tegye”.  

Putyin egyik lába elszabadult. Mi folyik itt?” 

– írta valaki az X-en a videóhoz, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg. Nem ez az első eset, hogy egy Putyinról készült videó miatt az orosz elnök betegségéről beszélnek, 2022 áprilisában például a fehérorosz kollégájával, Alekszandr Lukasenkóval folytatott találkozója során remegett fékezhetetlenül a keze. Egyes jelentések szerint Putyin rákos, Parkinson-kóros vagy mindkettő. A Kreml többször kijelentette, hogy az orosz vezető jó egészségnek örvend.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. február 10. 11:20
A tény, hogy van lába vizonyíték arra, hogy meg fog hallni.
2024. február 10. 04:52 Szerkesztve
Akitlosz 2024. február 09. 17:13 Ebben tévedsz! Sajnos a parkinson is okoz szellemi hanyatlást, van, mikor enyhén előbb jelentkezik, mint a kézremegés. Ezért előfordul, hogy először félrediagnosztizálják.
2024. február 10. 04:46 Szerkesztve
Aszongya Freund, hogy az első 20 percnél elakadt az értelmezésben. Persze, mert az elemes Bidenhez van szokva. Egész arzenálja van: böfögős, kergetőzős, pedofilos, fingós rotyogós, atomgomb-nyomogatós.
kobi40
2024. február 10. 04:40
Azért váratták Tuckert az interjúval, mert Putyintot legalább három alteregóból szerelték össze., sebtiben. Ezért fordulhatott elő, hogy felcserélték a lábait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!