Orbán Viktor Floridába utazik, hogy Trumppal találkozzon

2024. február 29. 06:36

A tervezett találkozó újabb jele lehet a két politikus közti jó viszonynak.

2024. február 29. 06:36
Donald Trump és Orbán Viktor találkozója a Fehér Házban 2019 májusában

A The New York Times értesülése szerint a magyar miniszterelnök jövő héten Floridába utazik, hogy személyesen találkozhasson Donald Trumppal. A tervek szerint a volt amerikai elnök Mar-a-Lago-i klubjában találkoznak majd.

A Fehér Házat megkereste a New York Times, hogy megtudja, tervez-e Orbán találkozni a jelenlegi elnökkel is, de a Nemzetbiztonsági Tanács nem tudott ilyen tervről. Trump kampánycsapata sem reagált a cikkre.

Maggie Haberman, a lap korábbi fehér házi tudósítója szerint Orbán Viktor kérte Trumptól a találkozót.

A két politikus legutoljára 2022-ben találkozott, Trump New Jersey-i golfklubjában. A lap megjegyzi, hogy Orbán Viktor az utóbbi időben nagy lelkesedéssel támogatta Donald Trumpot, míg Bidennel viszonya kifejezetten távolságtartó. Donald Trump is egyre többször méltatja a magyar miniszterelnököt a kampánya során.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­y­o­k­­ ­v­á­­r­n­­­a­­­k­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
akkor ki
2024. március 01. 19:55
Van amit telefonon vagy mailben nem lehet megbeszélni. Márpedig a világ, többek között, két legfontosabb vezetőjének van mit bizalmasan megbeszélni! Jó utat főnök!
Reszelő Aladár
2024. március 01. 09:42
Ide jönnek majd az "amerikai kampánytanácsadók" az ellenzékhez, ennyi CPAC után pedig oda is mennek majd magyarok a Republikánusokhoz. Az előbbi csapat egy bravúros 1/3-ot tudott összehozni. Ezt nem lesz nehéz felülmúlni.
szzita82
2024. március 01. 09:26
Minek találkozna Bidennel??? Nézze ahogy alszik??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!