Ódákat zeng az európai gazdákról Von der Leyen

2024. február 02. 10:52

Az Európai Bizottság elnöke el volt ragadtatva az európai gazdák teljesítményétől.

2024. február 02. 10:52

Mint olvasóink emlékezhetnek: megszületett a megállapodás Ukrajna támogatásáról az EU-csúcson. Az ülésen „mind a 27 állam- és kormányfő megállapodott egy további 50 milliárd eurós támogatási csomagról Ukrajna számára az uniós költségvetésen belül” – jelentette be Charles Michel.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az EU-csúcstalálkozó végén találkozott az európai gazdák képviselőivel – írja az Euronews.

A mezőgazdasági termelők alapvető szerepet játszanak Európa gazdaságában és társadalmában,

munkájuk nagyban hozzájárul élelmezésbiztonságunkhoz, sőt, életmódunkhoz is” – fogalmazott Ursula von der Leyen. A lap arról is beszámolt, hogy az Európai Bizottság elnöke dicsérte a mezőgazdasági termelők rugalmasságát, utalva arra, hogy a mezőgazdasági termelékenység tavaly 13 százalékkal javult, és hogy a mezőgazdasági és élelmiszeripari export ugyanebben az időszakban 5 százalékkal nőtt.

A gazdálkodók számíthatnak az európai támogatásra”

– mondta Ursula von der Leyen.

Úgy néz ki, hogy az Európai Bizottság elnöke mindent megtesz annak érdekében, hogy fékezze a tüntető gazdák indulatait. A Mandiner olvasói emlékezhetnek rá, hogy kedden a belga főváros vezetése a tüntetések miatt azt ajánlotta az autósoknak, hogy ne induljanak gépkocsival Brüsszelbe.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: NICOLAS ECONOMOU / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2024. február 03. 08:11
Orsolya Van Még Lejjebb!
Felvidéki MAGYAR
2024. február 03. 07:46
Ócska büdös liberálbolsevik kurva! Dögöljön meg!
atti64
2024. február 02. 17:22
NÁCI KURVA!
Bp1964
2024. február 02. 16:52
Dögölne bele a saját fosába ez a korrupt, aszalt jenkikurva. Csak szépen akartam leírni a véleményemet, tulajdonképpen sokkal rondábban gondolok rá. Szögesdrótok és vízágyúk mögé bújt a gazdák elől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!