Nem akármi: 72 lőfegyvert és több mint 3 ezer lőszert foglaltak le Alain Delon házában!

2024. február 27. 20:11

Emellett háromezer lőszer is zár alá került.

2024. február 27. 20:11
null

Hetvenként lőfegyvert és több mint 3 ezer lőszert foglaltak le Alain Delon francia filmsztár Douchy-ban található otthonában múlt hét csütörtökön, egy házkutatás során – jelentette be kedden a rennes-i ügyészség.

Jean-Cédric Gaux, az ügyben eljáró ügyész közleményében kiemelte, hogy Delonnak nem volt fegyvertartási engedélye. A házkutatásra azután került sor, hogy a súlyos beteg, limfómával küzdő filmsztár mellé a gyermekei közt kirobbant viszály rendezése érdekében kirendelt gyámügyi bíró Delonnál járva észrevette majd jelentette, hogy a színésznek lőfegyvere van; majd 

a házkutatáson az is kiderült, hogy Delon saját lőtérrel is rendelkezik.

Az egykori filmsztár legutóbb tavaly nyáron került a sajtó címlapjaira, miután a gyermekei feljelentették az élettársát, Hiromi Rollint azzal a gyanúval, hogy helyzetével visszaélve próbált hasznot húzni Delon betegségéből. A mozikban az 1990-es évek vége óta csak nagyon ritkán látható, jelenleg 88 éves Alain Delon legutóbb 2019 májusában került reflektorfénybe, amikor a cannes-i filmfesztiválon kapott Arany Pálma-életműdíjat. Korábban is ismert volt arról, hogy nagy kedvelője és gyűjtője a fegyvereknek, de a most megtalált darabok azért keltettek meglepetést, mert 2014-ben elárverezte a fegyvergyűjteményét.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: Laurent KOFFEL/Getty Images

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ddi1980
2024. február 28. 13:13
Google térképen meg lehet nézni a birtokát, 120 hektár és téglafallal van körbevéve, a portaépület akkora mint egy családiház, nem a legújabb design, de stílusa az van. Egy ekkora birtokon, hogy egyből meglátta a képviselő a fegyvereket, biztosan nem nagyon dugdosta őket...
Fehér Agyar
2024. február 28. 08:47
Szegény már csak a flintáival tud lövöldözni
coyote-0
2024. február 28. 08:13
"A HÁZKUTATÁSON AZ IS KIDERÜLT, HOGY DELON SAJÁT LŐTÉRREL IS RENDELKEZIK." És ki a fenének ártott vele?
Ez D-dúr és e-moll
2024. február 28. 07:07
Delon is valószínűleg szkíta puccsista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!