Ha Putyin már négyszer meghalt különböző rákbetegségekben...

2024. február 08. 15:12

...akkor most Tucker Carlson valamelyik dublőrével interjúzott?

2024. február 08. 15:12
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Ha Putyin már négyszer meghalt különböző rákbetegségekben, akkor most Tucker Carlson valamelyik dublőrével interjúzott?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. február 09. 11:24
Orbittal. Sikerült neki szájnyalintás, idétlen vigyorgás, túlmozgás nélkül lehozni az interjút. Mondjuk leszedálták rendesen, jobban mint máskor.
KötőDániell
2024. február 09. 08:31
Van egy orosz vicc arról hogy egy kgb ügynök útban az usa felé a repülőn szóba elegyedik egy amerikai üzletemberrel. Az amerikai megkérdezi hogy mégis mi a célja ott? Tanulmányozni akarom az amerikai propaganda működését, mert sokkal jobb mint a miénk. Az amcsi felháborodva: nálunk nincs propaganda!! Mire a kgb-s: na ugye, hogy mennyire jó? 😃😃
B_kanya
2024. február 08. 22:37
...és most már Putyler csúnyán köhög...
billysparks
2024. február 08. 19:00
Orosz propaganda, hogy Putyin ötször meghalt és kilencszer élte túl a rákot. Putyin élt, él és élni fog még egy-két évet. Putyin is csak egy ember, ezért utálják a libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!