Ennyi maradt Zelenszkijnek: a lefoglalt orosz vagyonról beszél újra meg újra

2024. február 04. 10:23

Megint elmondta a mantrákat az ukrán elnök.

2024. február 04. 10:23

Az Unian arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat éjjel ezt mondta: „Meg kell tennünk a lehetségest és a lehetetlent, hogy Ukrajna legyőzhesse Oroszországot.” Tényekről nem sok szó esett. Az elnök kijelentette, hogy együttműködik a partnereivel az oroszellenes szankciók és a külföldön lévő orosz vagyon elkobzásának ügyében.

Hangsúlyozta, hogy a háborút Oroszország indította, de „nem csak államunk és függetlenségünk a célpontja. Ezért fontos a szabad világ maximális megszilárdítása, és mindent megtenni annak érdekében, hogy Ukrajna legyőzze Oroszországot. 

Moszkva nem ért másból.”

Hálás vagyok mindenkinek aki segít bennünket az orosz vagyon elkobzásával kapcsolatos munkánkban – mondta el újra, mert a nyugati vezetők adót vezettek be, amellyel a befagyasztott orosz vagyon esetleges nyereségeit sújtanák, ám a vagyon felhasználását vita övezi.

Nyitókép: AFP/Ercin Erturk / Anadolu Agency

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. március 29. 20:06
Majd amikor a te vagyonodat osszák el a hősi halottak rokonaink. Na akkor fogsz szopni
Tarpibp
2024. február 05. 11:30
Az ukránok megismerik, milyen az, mikor a nyugat átveri őket. A lengyelek a legfurcsábbak, már sokazor kibasztak velük a nyugatiak, mégsem tanultak belőle.
bagira002
2024. február 05. 00:26
Zelenszkij össze vissza hazudozik , Ukrjna nem független Amerik-Brüsszel bepakolt . Ukránok is oroszok orosz vér folyik bennük ,Még Zelenszkijben is genetikailag kimutatták . Idegen megszállók betolakodók Amerika Brüsszel az orosz energiát szeretnék elrabolni Oroszországot szét forgácsolnák , kezdték Ukrajnán majd 1989 szovjetunió bukása után.
Nasi12
2024. február 04. 22:15
Nincs azzal semmi gond. A tulajdon elkobzása a kapitalizmus végét jelenti. Amerikában sokan úgyis a marxizmust preferálják. Azért menekült oda a berend t iván fökomcsi a rendszerváltáskor. A zenebohóc csak nyom egyet a gázon. Mondjuk rámehet a két villája ha olaszországba és egyiptomba is elér ez a mentalitás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!