Elképesztő számok: mutatjuk, mennyien voltak eddig kíváncsiak Tucker Carlson legújabb interjújára!

2024. február 09. 07:58

Az interjú elsősorban az ukrajnai háborúról szólt, arról, hogyan kezdődött, mi történik, és ami a legfontosabb, hogyan érhet véget.

2024. február 09. 07:58
null

Péntek éjfélkor – washingtoni idő szerint 18 órakor – megjelent Tucker Carlson amerikai sztárújságíró interjúja Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Az interjú elsősorban az ukrajnai háborúról szólt, arról, hogyan kezdődött, mi történik, és ami a legfontosabb, hogyan érhet véget.

Carlson felidézte, hogy 2022. február 24-én, amikor az ukrajnai konfliktus kirobbant, Putyin beszédet intézett országához, és azt mondta, azért cselekedett, mert arra a következtetésre jutott, hogy az Egyesült Államok a NATO-n keresztül meglepetésszerű támadást indíthat Oroszország ellen. Az első kérdés erre vonatkozott, hogy Putyin miért gondolja, hogy az Egyesült Államok váratlanul lecsaphat Oroszországra? Hogyan jutott erre a következtetésre?

Az X-re feltöltött videó reggel 8 óra előtt már elérte a 60 milliós nézettséget.

A teljes interjút itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Photo by NATALIA KOLESNIKOVA and GIORGIO VIERA / AFP

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2024. február 12. 13:08
az emberek fele kb a youtubon nézi, aztán ott meg minél többen nézik, annál kisebb a megtekintés :D mekkora csicska ez a google is, hogy ilyen kicsinyes lépéseket vet be (:
Beszélgető
2024. február 09. 18:54
Most keresik a Tucker Carlson óvodás kori pajtásait, hogy valamelyik vádolja meg gyorsan szexuális zaklatással…
Palatin
2024. február 09. 16:27
Tucker Carlson fellibbentette a fátylat a nyugati hánydéktócsáról, erre a tettesek felháborodtak. Bruhahaha,....
formaegy-2
2024. február 09. 13:03
Az Európagyilkos korrupt hitlerista diktátor náci Leyent és csatlósait eszi is a fene, mert az európai emberek végre megtudják az igazságot! Ez a büdös Európagyilkos féreg hitlerista banda gerincre vágta Európát, a mocskos gyilkos terrorista USA érdekekért! Legyilkoltatják az ukrán embereket, gyerekeket, hogy a rühes USA-nak megfeleljenek! Nagyon remélem ha lassan is, de el fog jutni az ukrán emberekhez is, hogy ezt a háborút az USA robbantotta ki, amihez a rühes puccosseggű kutyája biztosította a helyszint, és az ukrán embereket! Felnyílik a szemük, hogy a gyilkos terrorista USA-ért mennek vágóhidra, mert olyan már nincs, hogy Ukrajna!!!! USA gyarmata van!!!!!!! Már mindent felvásároltak. Vágóhidra (front) küldendő állatoknak nézik őket, ami addig tart, míg egy ukrán ember is életben van!!!!!!!!!! Az utolsó ukrán emberig - így szól a rohadt gyilkos terrorista USA szlogenje! Erről van szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!