Az egykori NATO-főparancsnok újabb leleplező részleteket osztott meg Sorosék beavatkozásairól (VIDEÓ)

2024. február 21. 05:30

Az X-en megosztott felvételen Wesley Clark tábornok arról beszélt, hogy a tőzsdespekuláns Görögországban, Olaszországban és Boszniában is befolyásolta a belpolitikai folyamatokat.

2024. február 21. 05:30

Tovább gyűrűzik az Amerikából vezényelt befolyásolási botrány, miután újabb videót tettek közzé azon az X-oldalon, amelyet minden bizonnyal Donald Trump támogatására hoztak létre. Az amerikai magyarok között is terjedő felvételen az Action for Democracy (A4D) vezetői beszélnek Soros György szerepéről a szuverén államok belügyeinek alakítására indított akciókban.

Emlékezetes: a korábbi, elmúlt hetekben megjelent videókon az A4D prominensei számos leleplező háttérinformációt osztottak meg a beszélgetőpartnereikkel a szervezet működéséről és finanszírozásáról. Egyebek mellett azt is elismerték, hogy a tőzsdespekulánstól származott a nagyjából 3 milliárd forint, amelyet korábban mikroadományoknak tüntettek fel és amely a Korányi Dávid-féle szervezeten keresztül érkezett hazánkba az ellenzék 2022-es választási kampányának támogatására.

Soros György számos országban befolyásolta a helyi, belpolitikai folyamatokat

A legújabb felvételen Wesley Clark tábornok, az A4D kuratóriumi tagja arról számolt be, hogy Soros György hosszú ideje igyekszik befolyásolni régiónk országainak nemzeti választásait.

– És aztán ott vannak az amerikaiak. Éveken keresztül beavatkoztunk az olasz választásokba. Tettünk róla, hogy soha ne nyerhessenek a kommunisták Olaszországban. (...) És Görögországban. (...) Persze, Magyarországon is – sorolta az egykori NATO-főparancsnok, hangsúlyozva, hogy nem az amerikai kormány akcióiról van szó, hanem bizonyos magánszemélyek igyekeztek beavatkozni más országok választásaiba.

(Olaszországot és Görögországot említve Clark értelemszerűen nem napjaink történéseire utalt, hanem a hidegháború idején végrehajtott beavatkozási akciókra utalhatott – a szerk.)

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderült, hogy az említett államokban folytatott aknamunka mögött is elsősorban Soros György állt, aki Wesley Clark szerint Boszniában ugyancsak igyekezett befolyásolni a belpolitikai folyamatokat. Érdekesség, hogy a tábornok azzal is kérkedett, hogyha ők szervezték volna a Recep Tayyip Erdoğan török elnök elleni puccsot, az minden bizonnyal sikeres lett volna.

A videót Wesley Clark tábornok, az Action for Democracy kuratóriumi tagjának nyilatkozatával itt nézheti meg:

Az Action for Democracy vezetői az amerikai demokrata párti vezetéssel is szorosan együttműködtek 

A korábbi videókból kirajzolódó kép szerint az A4D vezetői az amerikai demokrata párti vezetéssel is szorosan együttműködtek a befolyásgyakorlási akcióik során. Kati Marton, az A4D kuratóriumi elnöke például azt fejtegette a felvételek egyikén, hogy Lengyelországban elsőként a varsói amerikai nagykövettel egyeztetett, hogy előkészítse a talajt Donald Tusk és szövetségesei kormányra segítéséhez.

Az Action for Democracy az együttműködő partnereikkel egy valóságos kampánygépezetet is működtetett a kipécézett nemzeti vezetők, köztük Orbán Viktor miniszterelnök lejáratására.

Ebből a célból például a Yahoo News-on publikáltak véleménycikkeket. A fehér házi tudósítóként is tevékenykedő Alexander Nazaryan például egy csúsztatásoktól és rosszhiszemű félreértelmezésektől hemzsegő írásban támadta a magyar kormányfőt.

Több, mint 4 milliárd forint érkezett Magyarországra, a pénzekkel a baloldal választási kampányát segítették

A tavaly nyáron a titkosítás alól részben feloldott titkosszolgálati jelentés kiderítette, hogy az Action for Democracy-n, illetve egy azonos célú svájci alapítványon keresztül több, mint 4 milliárd forint érkezett Magyarországra, s a pénzekkel a baloldal választási kampányát segítették.

Milliárdos összegek kerültek a lejárató portálokat működtető EzaLényeg nevű médiabirodalom kiadójához, az Oraculum 2020 Kft.-hez, valamint a Bajnai Gordon egykori baloldali miniszterelnök érdekeltségébe tartozó DatAdat céghálóhoz. 

Azonban a jelentés csak a külföldi pénzek útját tárta fel, a forrásukra – vagyis, hogy Soros Györgytől származtak a guruló dollárok – csak a X-en megosztott videók nyomán derült fény. A tőzsdespekulánst meglehetősen érzékenyen érinthette, hogy köztudottá vált a választások befolyásolására tett kísérletben játszott szerepe.

Korányi Dávid, az A4D ügyvezetője ugyanis arról beszélt az egyik videón, hogy rendkívül fontos volt titokban tartaniuk, hogy Soros áll a műveletsorozat mögött, mivel úgy vélte, hogy ennek nyilvánosságra kerülése ellenük fordította volna a közvéleményt. Nevezetesen amiatt aggódtak, ha nyilvános lett volna a fő donor, Soros György kiléte, az hiteltelenné tette volna azt a magyarázatukat, hogy a demokratikus értékek féltése miatt igyekeznek beavatkozni a magyar belügyekbe.

Nyitókép: Képernyőkép/Videa-videó

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tasi János
2024. február 22. 20:14
Mondjuk SSoroSS a Rothschildok csápja 127 Millió dollárral "segítette" Biden elnöki kampányát IS! Persze az USÁ-ban az alkotmányban rögzített jog a korrupció, csak ott ezt IS átkeresztelték és "lobby" ként hivatkoznak rá... SSoroSS Sanya havonta jár a Fehér Házba, de ez nyilván senkit nem zavar a kerek világon, mert nem látom ellene a tüntetéseket... Ismétlem; azok a beavatkozások, amikről itt szó van, az USÁ-ban 110 évvel ezt megelőzően történtek!
Tasi János
2024. február 22. 20:13
B+! Töröltétek a hozzászólásaimat? Wesley Clarkról nem szükséges rejtett felvételeket előkeresnetek, csupán arra az időszakra kell keresni, amikor még nem zsarolták meg, hogy vagy beáll a cionáci globális maffiahálózat ügynökei köré, vagy úgy jár, mint Harvey Weinstein és előkerül pár nő, akik esküvel vallják, hogy megerőszakolta őket , aztán erre hivatkozva mint Weinsteint elítélik 75 évre! Clark úgy döntött, hogy inkább az ügynöki munkát választja... Itt látható egy őszinte videó, amin ennek a világszintű cionáci maffiának az USA működésére gyakorolt hatását taglalja még a beszervezése előtt: https://www.youtube.com/watch?v=TY2DKzastu8
Lajoss
2024. február 22. 19:08
Már a NATO is a Gyuri bácsi kezében.. 😂😂😂😂😂😂
recipkoki
2024. február 21. 13:20
atti64 Ezeket a segghülye pedószoponcokat ki kell irtani mint a férgeket .. Hazugság a 2014-es ukrajnai puccsról szóló ismétlődő összeesküvés narratíva amelyet a Nyugat, Georges Soros vagy Victoria Nuland személyesen szított, és gyakran „náci puccsként” is ábrázolják. Ukrajnában nem volt államcsíny. Az Euromajdan- tüntetések spontán kitörése az ukrán lakosság számos szegmensének reakciója volt Viktor Janukovics volt elnök 2013. novemberi, az Európai Unióval megígért társulási megállapodástól való hirtelen kilépésére. Lásd az Euromaidannal kapcsolatos egyéb dezinformációs eseteket és azok leleplezését. https://euvsdisinfo.eu/report/euromaidan-was-a-coup-fomented-by-victoria-nuland/ Csókpuszi höhöö...köszönjük ,hogy ideszartál,..megne töröld a szád,így vagy élethű höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!