Az egykori NATO-főparancsnok újabb leleplező részleteket osztott meg Sorosék beavatkozásairól (VIDEÓ)

2024. február 21. 05:30

Az X-en megosztott felvételen Wesley Clark tábornok arról beszélt, hogy a tőzsdespekuláns Görögországban, Olaszországban és Boszniában is befolyásolta a belpolitikai folyamatokat.

2024. február 21. 05:30

Tovább gyűrűzik az Amerikából vezényelt befolyásolási botrány, miután újabb videót tettek közzé azon az X-oldalon, amelyet minden bizonnyal Donald Trump támogatására hoztak létre. Az amerikai magyarok között is terjedő felvételen az Action for Democracy (A4D) vezetői beszélnek Soros György szerepéről a szuverén államok belügyeinek alakítására indított akciókban.

Emlékezetes: a korábbi, elmúlt hetekben megjelent videókon az A4D prominensei számos leleplező háttérinformációt osztottak meg a beszélgetőpartnereikkel a szervezet működéséről és finanszírozásáról. Egyebek mellett azt is elismerték, hogy a tőzsdespekulánstól származott a nagyjából 3 milliárd forint, amelyet korábban mikroadományoknak tüntettek fel és amely a Korányi Dávid-féle szervezeten keresztül érkezett hazánkba az ellenzék 2022-es választási kampányának támogatására.

Soros György számos országban befolyásolta a helyi, belpolitikai folyamatokat

A legújabb felvételen Wesley Clark tábornok, az A4D kuratóriumi tagja arról számolt be, hogy Soros György hosszú ideje igyekszik befolyásolni régiónk országainak nemzeti választásait.

– És aztán ott vannak az amerikaiak. Éveken keresztül beavatkoztunk az olasz választásokba. Tettünk róla, hogy soha ne nyerhessenek a kommunisták Olaszországban. (...) És Görögországban. (...) Persze, Magyarországon is – sorolta az egykori NATO-főparancsnok, hangsúlyozva, hogy nem az amerikai kormány akcióiról van szó, hanem bizonyos magánszemélyek igyekeztek beavatkozni más országok választásaiba.

(Olaszországot és Görögországot említve Clark értelemszerűen nem napjaink történéseire utalt, hanem a hidegháború idején végrehajtott beavatkozási akciókra utalhatott – a szerk.)

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderült, hogy az említett államokban folytatott aknamunka mögött is elsősorban Soros György állt, aki Wesley Clark szerint Boszniában ugyancsak igyekezett befolyásolni a belpolitikai folyamatokat. Érdekesség, hogy a tábornok azzal is kérkedett, hogyha ők szervezték volna a Recep Tayyip Erdoğan török elnök elleni puccsot, az minden bizonnyal sikeres lett volna.

A videót Wesley Clark tábornok, az Action for Democracy kuratóriumi tagjának nyilatkozatával itt nézheti meg:

Az Action for Democracy vezetői az amerikai demokrata párti vezetéssel is szorosan együttműködtek 

A korábbi videókból kirajzolódó kép szerint az A4D vezetői az amerikai demokrata párti vezetéssel is szorosan együttműködtek a befolyásgyakorlási akcióik során. Kati Marton, az A4D kuratóriumi elnöke például azt fejtegette a felvételek egyikén, hogy Lengyelországban elsőként a varsói amerikai nagykövettel egyeztetett, hogy előkészítse a talajt Donald Tusk és szövetségesei kormányra segítéséhez.

Az Action for Democracy az együttműködő partnereikkel egy valóságos kampánygépezetet is működtetett a kipécézett nemzeti vezetők, köztük Orbán Viktor miniszterelnök lejáratására.

Ebből a célból például a Yahoo News-on publikáltak véleménycikkeket. A fehér házi tudósítóként is tevékenykedő Alexander Nazaryan például egy csúsztatásoktól és rosszhiszemű félreértelmezésektől hemzsegő írásban támadta a magyar kormányfőt.

Több, mint 4 milliárd forint érkezett Magyarországra, a pénzekkel a baloldal választási kampányát segítették

A tavaly nyáron a titkosítás alól részben feloldott titkosszolgálati jelentés kiderítette, hogy az Action for Democracy-n, illetve egy azonos célú svájci alapítványon keresztül több, mint 4 milliárd forint érkezett Magyarországra, s a pénzekkel a baloldal választási kampányát segítették.

Milliárdos összegek kerültek a lejárató portálokat működtető EzaLényeg nevű médiabirodalom kiadójához, az Oraculum 2020 Kft.-hez, valamint a Bajnai Gordon egykori baloldali miniszterelnök érdekeltségébe tartozó DatAdat céghálóhoz. 

Azonban a jelentés csak a külföldi pénzek útját tárta fel, a forrásukra – vagyis, hogy Soros Györgytől származtak a guruló dollárok – csak a X-en megosztott videók nyomán derült fény. A tőzsdespekulánst meglehetősen érzékenyen érinthette, hogy köztudottá vált a választások befolyásolására tett kísérletben játszott szerepe.

Korányi Dávid, az A4D ügyvezetője ugyanis arról beszélt az egyik videón, hogy rendkívül fontos volt titokban tartaniuk, hogy Soros áll a műveletsorozat mögött, mivel úgy vélte, hogy ennek nyilvánosságra kerülése ellenük fordította volna a közvéleményt. Nevezetesen amiatt aggódtak, ha nyilvános lett volna a fő donor, Soros György kiléte, az hiteltelenné tette volna azt a magyarázatukat, hogy a demokratikus értékek féltése miatt igyekeznek beavatkozni a magyar belügyekbe.

Nyitókép: Képernyőkép/Videa-videó

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tasi János
2024. február 22. 20:14
Mondjuk SSoroSS a Rothschildok csápja 127 Millió dollárral "segítette" Biden elnöki kampányát IS! Persze az USÁ-ban az alkotmányban rögzített jog a korrupció, csak ott ezt IS átkeresztelték és "lobby" ként hivatkoznak rá... SSoroSS Sanya havonta jár a Fehér Házba, de ez nyilván senkit nem zavar a kerek világon, mert nem látom ellene a tüntetéseket... Ismétlem; azok a beavatkozások, amikről itt szó van, az USÁ-ban 110 évvel ezt megelőzően történtek!
Tasi János
2024. február 22. 20:13
B+! Töröltétek a hozzászólásaimat? Wesley Clarkról nem szükséges rejtett felvételeket előkeresnetek, csupán arra az időszakra kell keresni, amikor még nem zsarolták meg, hogy vagy beáll a cionáci globális maffiahálózat ügynökei köré, vagy úgy jár, mint Harvey Weinstein és előkerül pár nő, akik esküvel vallják, hogy megerőszakolta őket , aztán erre hivatkozva mint Weinsteint elítélik 75 évre! Clark úgy döntött, hogy inkább az ügynöki munkát választja... Itt látható egy őszinte videó, amin ennek a világszintű cionáci maffiának az USA működésére gyakorolt hatását taglalja még a beszervezése előtt: https://www.youtube.com/watch?v=TY2DKzastu8
Lajoss
2024. február 22. 19:08
Már a NATO is a Gyuri bácsi kezében.. 😂😂😂😂😂😂
catalina11
2024. február 21. 12:51
recipkoki (rintintin) fröcsög és nyáladzik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!