„Akkora fasz vagy!” – oroszországi riportja miatt mentek neki Tucker Carlsonnak (VIDEÓ)

2024. február 21. 18:02

Az egykori Fox News-os sztárriporter egy moszkvai metróállomáson és egy szupermarketben is arról beszélt, hogy Oroszország ezen része bizonyos szempontból élhetőbb, mint némely amerikai nagyváros.

2024. február 21. 18:02
null

Amellett, hogy Putyinnal interjúzott, az orosz mindennapokról is forgatott Tucker Carslon januárban.

Ezt is ajánljuk a témában

Az egykori Fox News-os sztárriporter egy moszkvai metróállomáson és egy szupermarketben is arról beszélt, hogy Oroszország ezen része bizonyos szempontból élhetőbb, mint némely amerikai nagyváros.

Ez kiverte a biztosítékot John Stewart komikus-műsorvezetőnél, aki a Daily Show című produkciójában vette kritika alá Carlson megjegyzéseit, majd a végén megjegyezte: „Tudom, hogy mondtam már ezt korábban, de akkora fasz vagy!” 

A Stewart és Carlson közötti beszólogatás amúgy több évtizedes múltra tekint vissza: Stewart épp húsz évvel ezelőtt, 2004-ben vendégeskedett a CNN Crossfire című vitaműsorában, amelynek egyik műsorvezetője akkor Tucker Carlson volt. A komikusnak már akkor is volt néhány keresetlen szava az azóta sokkal befolyásosabb és egyre radikálisabb nézeteket valló médiaszemélyiséghez, többek között azzal zárta mondandóját, hogy Carslon épp ugyanakkora faszként viselkedett, mint minden más műsorában, emlékeztet a hírről beszámoló 24.hu.

A 20 évvel ezelőtti esetről is van videó, íme: 

Nyitókép: tuckercarlson.com 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. február 22. 09:06
A vicces az higy az use bizonyos részei meg élhetöbbek mint magyarország, akar hazai fizetésből is.
B_kanya
2024. február 22. 07:32
T. Péter 2024. február 21. 20:02 • Szerkesztve "De mennyi egyebet mondott még..." Azért kínos lenne egy Minszk-"júdapest" összevetés is.... Nem Minszknek.
bill-murr
2024. február 21. 22:32
Stewart (sz: Leibowitz) egy igazi ontelt libzsi.
Martell 2
2024. február 21. 22:12
Töröld meg szépen a nagy orrodat, aztán szipoghatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!