Zelenszkij azt szeretné, ha Európa közösen gyártana fegyvert

2024. január 07. 21:08

Az ukrán elnök szerint az oroszok csak ott tudnak megállni, ahol elegendő erő áll rendelkezésre a megfékezésükhöz.

2024. január 07. 21:08

Volodimir Zelenszkij egy svéd konferencián arról beszélt, hogy Európának közös fegyvergyártásra lenne szüksége – írja az Unian ukrán hírügynökségre hivatkozva az Index.

Az ukrán elnök szerint az oroszok csak ott tudnak megállni, ahol 

elegendő erő áll rendelkezésre a megfékezésükhöz, 

majd emlékeztetett, Ukrajna megkezdte a közös védelmi tevékenységét Törökországgal, Romániával, Lengyelországgal, Nagy-Britanniával, s már Csehországgal, az Egyesült Államokkal és Németországgal is vannak megállapodásaik.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. január 08. 09:58
Amerika össze akarta rúgni a port Oroszországgal is, ezért Ukrajna beugrott segédkezet, de inkább életet, adni neki. És most közös erővel az egész világot belerángatnák az őrült háborújukba, Zelenszkij, kushadj! Vagy zongorázz inkább, ha már olyan szerepelhetnéked van!
ottoka-0
2024. január 08. 08:39 Szerkesztve
Tanácsokat osztogat?
ottoka-0
2024. január 08. 08:22
kamu
falcatus-2
2024. január 08. 08:15
Ismétlés a tudás anyja: "A Krím számára ez azt jelenti, hogy Hruscsov 1954-es, az önrendelkezési jogot kétségtelenül megsértő Ukrajnának szánt adománya az ENSZ Emberi Jogi Egyezségokmányának fent említett 1. cikkének hatályba lépésével érvényét vesztette, és az Ukrajnához való tartozása emiatt sem tartható fenn. Putyinnak tehát igaza volt, amikor az igazságszolgáltatás helyreállítására hivatkozott. Az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének 1970. október 24-i 2625 (XXV) határozata – „Baráti Kapcsolatok Nyilatkozata” Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata mellett az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének 1970. október 24-i alapelvekről szóló nyilatkozata, a Baráti Kapcsolatok Nyilatkozata, amelyet konszenzussal – azaz ellenszavazat nélkül – fogadtak el az ENSZ Közgyűlés legfontosabb nyilatkozata. Ez a nyilatkozat kifejezetten elismeri az elszakadás jogát, akár egy különálló, szuverén állam létrehozása, akár egy másik állammal való szabad társulás vagy egy másik államba való beolvadás révén." ez van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!