Pakisztán bosszút állt Iránon (VIDEÓ)

2024. január 18. 07:32

A két állam régóta azzal vádolja egymást, hogy a határ menti régióikban támadásokat végrehajtó militáns csoportoknak adnak menedéket.

2024. január 18. 07:32

Pakisztán azt állítja, rakétacsapásokat mért a szomszédos Iránra, miután két nappal korábban egy iráni támadás következtében két gyermek halt meg – számol be a BBC. Pakisztán szerint terrorista rejtekhelyeket támadtak 

Ezt is ajánljuk a témában

a szomszédos Szisztán-o-Balocsisztán tartományban, számos terroristát megöltek.

Az iráni média arról számolt be, hogy a pakisztáni határ közelében, Szaraván város környékén több robbanást hallottak, három nő és négy gyermek meghalt. A két állam régóta azzal vádolja egymást, hogy a határ menti régióikban támadásokat végrehajtó militáns csoportoknak adnak menedéket.

Nyitókép: Képernyőfotó/Twitter

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2024. január 18. 11:13
A mandiner bekaphattya, mostanra annyira kifejlesztették a fórummotort, hogy teljesen haszn*******tlan lett.
2024. január 18. 11:11 Szerkesztve
Mondjuk a síita perzsák mindenki másn*********n ut******k a vahabita (eredetileg szunnita) pastukat mint bármelyik ka*****, úgyho****tt nehezen tud rossz helyre menni pofon.
Tuners
2024. január 18. 10:35
Franc sem érti ezt, kinek van ambíciója követni az összes törzset, de nagyjából az van ahogy a telegramon összeszedtem hogy az irániak bombázták a “Baluch felszabadítási frontot” a pakisztáni részeken (ezek a határvidékeken élnek ami az “isztánok” között mindig elég szürke zóna) szóval erre válaszul “bosszúból” a pakik szintén megbombázták ugyanannak a Baluch felszabadítási frontnak az iráni részen levő táborait. Gyakorlatilag elvégzik egymás munkáját, plusz közben még öklöt rázni is lehet…. 😂😂😂
Héja
2024. január 18. 08:01
Muszlimok egymás közt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!