Mentő kísérte Szijjártóék konvoját a temetőbe, de a TEK is készenlétben állt

2024. január 29. 18:08

Igyekeztek biztosra menni a magyar szolgálatok.

2024. január 29. 18:08

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szijjártó Péter hétfő reggel elindult Ukrajnába, hogy az ukrán delegációval tárgyaljon. A magyar külügyminiszter Ungváron találkozik ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával.

A Blikk fotói szerint minden eshetőségre felkészült a Terrorelhárítási Központ (TEK), hiszen a külügyminiszter legkevesebb húsz autóból álló konvojának kíséretében mentőautó is volt. Korábban pedig helikopter szállította a külügyminisztert Ungvárra, ahol megkoszorúzta az elhunyt ukrán katonák emlékművét a Kálvária temetőben.

A nagy készültség egyébként nem véletlen, nem sokkal a látogatást megelőzően halálos fenyegetést kapott Szijjártó Péter. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. január 30. 18:00
Miért kellett az ukránra átkeresztelt szovjet emlékművet koszorúzni?! Nincs ott magyar emlékmű...?
alexandrosz-2
2024. január 30. 06:17
Kulabá leszopva, hohol segg kinyalva, kakadu megtette, amit a gazdái megoarancsoltak. Kos màr mehet a vétólan köpcös geci is leszopni a zsidó bunkergoblint kijivbe. Ha túlélete, màr csak az örök eladósitásunkat kell ismèt megszavaznia - vétótlanul, csicskaként, mint szokta, vagy szötlanul a teremből kizavarva eltűrni, hogy helyette is döntsenek a magyarokról. Zabáljátok zssideszes birkák, mint a zsidesz kaserolta zsidó népírtást!
FrankMatyi
2024. január 29. 21:42
Aki tesz a nemzetért és építi azt, nagyon helyesen, azt megbecsülve kell kezelni. Ellenkező esetben nélkülözni kell azt.
Muki46
2024. január 29. 21:42
Megint rossz a cím. Mentő kísérte Szijjártóék konvoját a temetőbe Kárpátalján. Így lenne korrekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!