EP-képviselő: Lassan már a félvezetőkről szóló vitában is a magyargyalázás lesz a téma Brüsszelben (VIDEÓ)

2024. január 15. 14:41

A következő strasbourgi plenáris ülés nettó magyargyűlölő, hazugságokra és rágalmakra építő vita lesz megint Deutsch Tamás szerint.

2024. január 15. 14:41
null

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Bayer show vendége volt, ahol a következő, szerdai strasbourgi plenáris ülés és a lengyelországi történések is szóba kerültek.

Az EP-képviselő kiemelte, a plenáris ülésen további majdnem egy tucatnyi előterjesztésben a magyar dollárbaloldal, a Gyurcsányék által kitalált, évek óta szajkózott hazugságok újra meg lesznek ismételve, vagy pedig a brüsszeli bürokrácia által jól ismert rágalmak és politikai zsarolások fognak elhangozni.

„Tárgyalás lesz az európai tudomány helyzetéről, az előterjesztés szerint arról, hogy állítólag Magyarország betiltotta a Soros-egyetemet, pedig nincs betiltva, a CEU ott van a belvárosban.

Szó lesz a korrupcióról, de nem az Eva Kaili-botrányról”

– sorolta Deutsch.

Szerinte lassan oda jutunk, hogy ha a mikroelektronikai félvezetők szabadalmi oltalmáról akarna új uniós jogszabályt elfogadni az Európai Parlament, abban is gyaláznák Magyarországot.

„Magyarországtól lesz hangos az Európai Parlament, Lengyelországgal kapcsolatban pedig kussolnak, elnézést, de ezt így kell kimondani” – fogalmazott Deutsch.

Nyitókép: Valeria Mongelli / AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stormy
2024. január 15. 22:46
"A következő strasbourgi plenáris ülés nettó magyargyűlölő, hazugságokra és rágalmakra építő vita lesz megint Deutsch Tamás szerint." nade ki hazudozta tele a nyugati zsidók fülét?
atti64
2024. január 15. 18:43
FASSZOPO UNIO!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommaso
2024. január 15. 16:53
Milyen volt a vasárnapi Bayer show? 1 válasz A kokós Deutsch Tompika mélen alulteljesitett. Persze nem Hazudozásból, abban remekelt.
Tommaso
2024. január 15. 16:51
A Galaxisban nincs még egy ország, amelyik egyoldalúan, egypártilag változtatta volna meg a korábban konszenzussal elfogadott országos választási törvényeket. Csak az ORBÁNI PÁRTÁLLAMI DIKTATÚRA. Orbán igy betonozta be magát a 6 alomba, holott egész máshova kellett volna. Egy most épülő ház alapja épp megfelelne:-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!