Egész Európa ébredésének napja lesz

2024. január 24. 10:07

Látni fogjuk, nem is olyan sokára, ezt a Tusk nevű rohadékot eltakarodni az anyja keservébe.

2024. január 24. 10:07
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Látni fogjuk, nem is olyan sokára, ezt a Tusk nevű rohadékot, ezt a szemétládát megalázva, leköpve eltakarodni az anyja... keservébe. 

Szép nap lesz, nagy nap lesz.

Egész Európa ébredésének napja lesz és akkor majd takarodik utána a többi is, Verhofstadtól Jourován át Freundig...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MAXYM MARUSENKO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
díszponty
2024. január 25. 10:31
Azt írja "concrete", a sok “sz@r” az a lengyel társadalom többségét képviseli. Nos ez a fajta többség, mely úgy gyalogolt többség létébe, hogy dzsordzsi bácsi bevásárolta magát a lelkükbe - nem igazi többség, ők csak ELADÓDNI AKARNAK. Erről a szókapcsolatról jut eszembe Szécsi Margit egyik remek versrészlete: "eladó minden eladó idegennek, kannak és kánnak, kopasznak és göndör meláknak a szoknya meg a lobogó: eladó, minden eladó, énekelsz tilalmasat bátran, vándorolsz a lompos kabátban, de kik eladódni akarnak: holnap a flaszterba tipornak, s nem takar be a lobogó, csak szívedre hullik a hó.
concrete
2024. január 25. 08:26
fedornvaevictis-2 2024. január 24. 13:41 A PiS most is nyert, csak a sok szar összeállt eggyé.“ Ha Te ezt így látod, hát nyerjen csak mindig ugyanígy. Mellesleg: a sok “sz@r” az a lengyel társadalom többségét képviseli. Ahogyan mondani szoktátok: Több tiszteletet érdemel a többség!
Krupp Skya
2024. január 25. 07:13
De szarul néz ki tuskó bácsi mint aki ideg állapotba került, elmehetne kozmetikushoz, legalább jól nézzen ki a Varsói tölgyfán. Tusk : Lógok egy varsói tölgyfán Alattam ködbe vész Varsóm, S nyakamon érzem, hogy mily nehéz A Brüsszel fasiszták által kihízlat hátsóm. Mivel senki nem szeretett engem Igy a nyakamon érzem mily nehéz a seggem.
lacika-985
2024. január 24. 23:44
Sunyi alattomos génhibás aljadék .. Remélem a lengyelek megadják ami jár neki .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!