Olasz lap: Fokozódik a migrációs nyomás Magyarország déli határán

2023. szeptember 27. 10:53

Magyarország eddig 128 ezer illegális határátlépést akadályozott meg – idézte a La Veritá Orbán Viktor parlamenti beszédét.

2023. szeptember 27. 10:53
null

A La Veritá című olasz lap nemrég emlékeztetett, hogy Giorgia Meloni, olasz kormányfő levelet küldött a német kancellárnak, Olaf Scholznak, azzal az üzenettel, hogy civil szervezetekkel a németek a migránsok megérkezését segítik. 

A lap ismertette a Magyarország déli határán uralkodó állapotokat is. „A brüsszeli Migrációs Paktum megbukott. Magyarország déli határán fokozódik az erőszak, mivel az illegális migránsok éjszaka automata fegyverekkel lövöldöznek

Magyarország eddig 128 ezer illegális határátlépést akadályozott meg, köztük 168 súlyos, a határőrök ellen elkövetett támadást” 

– idézték fel Orbán Viktor magyar miniszterelnök Parlamentben elmondott beszédét. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. szeptember 27. 22:59
Tűzparancs, aknazár, 220V.. Problem..solved.
KBA98
2023. szeptember 27. 16:36
Amikor ránk lőnek, mi vissza lövünk! Aztán, hogy tetszik-e Ursulának vagy nem az már legyen az ő dolga!
vapepe
2023. szeptember 27. 15:24
Néhány egyszerű dolog lehet, elég lenne. Pl. egy geoblocking a mygrinch kibocsátó országok felé és felőli kommunikációra, ugyanígy roaming blokk. Onnantól kezdve muszáj lenne nekik asszimilálódni. Plusz mindnek ejtőernyős gyorstalpaló. Ha nem maradhat, vagy ha a legkisebb bűncselekményt elköveti, akkor robotrepülővel mehet haza, lezuhanás előtt még biztonságosan kiugorhat. Ez sem kevésbé humánus, mint amit művelnek.
Zolotarjov
2023. szeptember 27. 13:26
Egyet-kettőt fel kellene húzni a határon disznókörömmel a nyakában-figyelmeztetésül..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!