Zelenszkij bejelentette: találkozni akar Orbánnal

2023. december 20. 12:08

Az ukrán elnök szerint Ukrajna uniós csatlakozása csak idő kérdése.

2023. december 20. 12:08

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Volodimir Zelenszkij kedden év végi sajtótájékoztatót tartott. Az ukrán elnök kifejtette, szeretne találkozni Orbán Viktorral, hogy „diplomáciai megoldásokat találjanak”, miután a magyar miniszterelnök megvétózta az Ukrajnának szánt uniós támogatást.

Bizonyos kérdésekre megoldást és választ próbálunk találni, de ehhez meg kell szerveznünk egy találkozót.

Úgy gondolom, hogy találhatunk diplomáciai megoldást, és mi ezen fogunk dolgozni” – fogalmazott az ukrán vezető, aki hozzátette: „a csatlakozási tárgyalásokkal győzelmet arattunk”. Zelenszkij biztos benne, hogy Ukrajna uniós csatlakozása csak idő kérdése, írja az SkyNews.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: JIM WATSON / AFP

Összesen 307 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. december 22. 22:40
Minek?
csapláros
2023. december 22. 11:28 Szerkesztve
szintetikusbuckafej-2 2023. december 20. 12:15 h mit aggódsz more? ..."15 hónap mire polgártársad szabolcs megyében kardiológushoz jut mit foglalkozol már országok polgáraival te csöves? XDD"... Úgy van. Vagyis akkor adjunk csak a Zselének hogy ne 15 hanem 40 hónap legyen a várakozási idő. Sőt, te mindjárt az ukrán frontra küldenéd Zselének golyófogónak azt a kurva 15 hónapot a kardiológusra váró polgártársat! Ott lehet, hogy 1 nap alatt kigyógyítja örökre a ruszki golyó!!! Szarfaszú disszidens trollként te is örülj hogy luk van a seggeden a nagy feka fasz szopás közben!!! 💩💩💩 Nem elég nekünk a déli határvédelem, meg az uki menekültellátás, még egy lámpát is akasztanál a magyarság tökére, hogy ne csak a kárpátaljai magyarságtól tisztítsák meg Kárpátalját, de Magyarország is pusztuljon vele együtt! 💩💩💩
Zolt
2023. december 21. 15:06
Kicsi a gdp könyöradományra áhitozik. Nagyobb a valószinüsége ,ha a kisebbségi törvényeket ami volt úgy hagyja,kaphatott volna. Így necces a könyöradomány. Talán gondolkodni illett volna előre... Szerintem
bagira002
2023. december 21. 09:56
Zelenszkij a Brüsszel ,, Lee Harvey Oswald-ja,, nem lehetetlen .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!