„Én nem vagyok beszari nyúlbéla, meg fogom védeni Ukrajna érdekeit” – legközelebbi szövetségesébe mart bele Zelenszkij év végi sajtótájékoztatóján

2023. december 20. 06:29

Kérdés, hogy Kijev szempontjából vajon okos ötlet-e az ukrán elnök agresszív kommunikációja.

2023. december 20. 06:29
null

Volodimir Zelenszkij a keddi nap folyamán tartott év végi sajtótájékoztatót, amely során a lengyel-ukrán határon kialakult helyzetre is reflektált. Az ukrán elnök élesen kritizálni kezdte Lengyelországot a helyzet miatt, úgy fogalmazott:

én nem vagyok beszari nyúlbéla, meg fogom védeni országom érdekeit a háború alatt. Mi meg akartuk ezt a helyzetet oldani, de nem tudtuk. Szörnyű volt”.

– hozzátéve, hogy Ukrajna a blokád miatt több millió dollárt veszített pénzben és termésben. 

Azt mondta: szerinte ez az egész csak egy politikai húzás volt, amit az előző kormány lépett meg, és meg is buktak a választáson. 

Mindenki tudja Lengyelországban, hogy ez csak politika volt. Háború alatt nem az üzletre gondolunk, hanem a túlélésre”

– tette hozzá. Sietve hozzáfűzte: nagyon-nagyon hálás a lengyeleknek a háború alatt nyújtott segítségért, de „őszinte is kell, hogy legyek velük”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2023. december 21. 09:24
"Én nem vagyok beszari nyúlbéla, meg fogom védeni Ukrajna érdekeit" Hogy lennél, hiszen szemrebbenés nélkül küldesz embereket a halálba. Esetleg személyes példát is mutathatnál..
bagira002
2023. december 21. 01:55
Más pénzén bátor .
hunok99
2023. december 20. 20:40
Dogolj mar meg te budos koszos UA naci!!!! Remelem sokan leszarjak majd a sirod te hulye fasz!
2023. december 20. 19:51 Szerkesztve
Nagyon szeretnén azt hinni, hogy Putin nem tartja be az adott szavát: és lapos, fonnyadt hullát csinaltat a náci drogos koboldból... Itt az ideje, már idegesek vagyunk és nyugtalanok...világbéke:-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!