Vészjósló nyilatkozatot tett az USA arról, mit is tervez Putyin

2023. december 19. 09:56

Az USA külügyminisztériuma figyelmeztet: Putyin nem fog Ukrajnánál megállni.

2023. december 19. 09:56
null

Egy Putyin-vezette Oroszország már bebizonyította, hogy kész lerohanni a szomszédos országokat, az orosz elnök nem tervez Ukrajnánál megállni – írja az Ukrinform, idézve az USA külügyminisztériumának dolgozó Matthew Miller szavait. 

Szerinte Washingtonnak épp ezért kell továbbra is támogatnia Ukrajnát. 

Úgy véljük, ha Putyin sikeresen Oroszország uralma alá hajtaná Ukrajnát, akkor sem lenne elégedett, és nem állna meg Ukrajna határainál”

– értékelt. Hozzátette: az európai államoknak is a hasonló aggályaik vannak, ezért csatlakozott például Finnország a NATO-ba.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Gavriil Grigorov

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. december 24. 18:04
Ez sokkal jobb duma: Putyin meg fogja sérteni a jogállamiságot.
Krupp Skya
2023. december 24. 18:00 Szerkesztve
És ebben nektek 99,999 százalékos részetek van.
Kanmacska
2023. december 19. 21:29
Az oroszoknak nincs elég gazdasági ereje ahhoz sem, hogy egész Ukrajnát tartósan megszállva tartsa.
lacika-985
2023. december 19. 21:28 Szerkesztve
Persze az orosz lerohanja a szomszédait ( nem a saját népét menti mert nyugati segédlettel a náci ukrik gyilkolásszák testvéreiket , nem ) ti meg nem a szomszédba hanem a világ minden táját demokráciát importáltok olyan helyekre ahól az égvilágon semmi keresnivalótok sincsen , kizárólag a szabad rablás érdekel - akár a paraziták a gazdatestre ugy telepedtek rá bárkire ahonnan hasznot reméltek .. De az orosz az agresszor - mert bele mert köpni a levesetekbe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!