A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Újra jelentkezett a Hamász egyik vezetője: elmondta, mikor lehet szó további fogolycseréről

2023. december 02. 22:23

„A döntésünk végleges, és ebben nem kötünk kompromisszumot” – jelentette ki Szaláh el-Arúri.

2023. december 02. 22:23

Nem lehet további fogolycseréről tárgyalni, amíg Izrael nem fejezi be a Gázai övezet ellen indított háborúját – jelentette ki szombaton az övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista terrorszervezet politikai szárnyának helyettes vezetője.

Szaláh el-Arúri az al-Dzsazíra pánarab televíziónak adott interjújában leszögezte: a mostanáig el nem engedett izraeli túszok „izraeli katonák és olyan civil férfiak, akik szolgáltak az izraeli hadseregben”.

Ezt is ajánljuk a témában

A túszok szabadon engedésének feltételeként Arúri tűzszünetet és minden, izraeli börtönben fogva tartott palesztin elengedését követelte.

Menjen a háború a maga útján! A döntésünk végleges, és ebben nem kötünk kompromisszumot”

– jelentette ki.

Ugyancsak szombaton az izraeli miniszterelnöki hivatal bejelentette, hogy hazatértek Katarból az esetleges újabb tűzszünetről egyeztető izraeli tárgyalók, mert „zsákutcába jutottak” a Hamásszal folytatott megbeszélések.

***

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Fotó: MOSTAFA ALKHAROUF / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Megugrott Netanjahu támogatottsága

Többen temették már az elmúlt időszakban Orbán izraeli szövetségesét és az általa vezetett Likud Pártot. A legfrissebb felmérés mást mutat.

2024.07.20 12:01

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 03. 18:44
Forduljatok mar fel!
2023. december 03. 08:32 Szerkesztve
Bármit ugatnak terrorista gyilkosok maradnak. Mindenképpen le lesznek vadászva. Ha nem most sikerül, akkor addig tart a vadászat, ameddig nem sikerül. Ez így van jól. Mivel a túszok, és a legyilkotak között nagyon sok kettős állampolgár van, sokkal nagyobb a nemzetközi támogatás a vadászatra, mint az nyilvánosan elhangzik. Szóval barmok az a helyzet, hogy ezzel akciótokkal végképp kihúztátok a rövidet.
bagira002
2023. december 03. 02:49
Fos úgy tünteti fel mintha a gyilkos palesztinok ártatlanok lennének , hogy sajnáljuk . Izrael a palesztin terroristáktól környezetét megtisztítja Ursula meg a többi brüsszeli kommunista örömmel befogadja . Kommunisták is hasonló terroristák mint a palesztinok .Hogy is van Brüsszel az eus kommunista fészek kijelentette zsidó párti Izraellel együtt érez , közben a palesztin terroristákat támogatja Izrael ellen , közben az eus zsidóság nyakára betelepítette a palesztin terroristákat euból a zsidókat kiüldözte vele . Úgy tűnik nácizmus nyugaton fellángolt egyesültek a bukott kommunistákkal. Mind ez Merkel - Ursula ideje alatt .
lájkbajnok
2023. december 03. 01:14
„Újra jelentkezett a Hamász egyik vezetője” Moszkvából?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról