A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Miért is ment Alex Soros Ukrajnába?

2023. december 11. 09:26

A valóságban jó eséllyel eligazítást tartott Ukrajna valódi főnöke, akinek az ukrán politikára döntő érdekeltsége és befolyása van.

2023. december 11. 09:26
Both Hunor
Both Hunor
PestiSrácok

„Alex Soros az utóbbi időben kétszer is Ukrajnába látogatott, ahol a hétvégén személyesen is fogadta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. A hétvégi látogatás célja elvileg az oroszok által elrabolt kisgyermekek hazahozatalára irányuló szövetség létrehozása volt Zelenszkij feleségével. Papíron. A valóságban jó eséllyel eligazítást tartott Ukrajna valódi főnöke, akinek az ukrán politikára, többek között például a gazdaságon és mezőgazdaságon keresztül mindenhol döntő érdekeltsége és befolyása van.

Alex Soros úgy kommentálta X-en az eseményt, hogy »Köszönöm Volodimir Zelenszkij elnök úrnak az ismételt meghívást, és azt, hogy felszólalhattam az Országok Nemzetközi Koalíciója az ukrán gyermekek hazatéréséért első találkozóján. Megtiszteltetés, hogy partner lehetek ebben a fontos kezdeményezésben, amely az Oroszország által ellopott ukrán gyermekek – szám szerint 700 000 – hazahozatalára irányul.«

Ezt is ajánljuk a témában

Nagyon szép és fontos cél ez, csak épp valahogy akkor jutott eszébe az ifjú trónörökösnek kétszer egymás után elmenni a háború sújtotta Ukrajnába, amikor már a baloldali sajtóban is Zelenszkij meggyengüléséről, belső viszályokról, sikertelen ukrán ellentámadásról, és az utódlásáról lehetett olvasni.

Alex Soros úgy csinál, mintha tényleg az ukrán kisgyermekek sorsa érdekelné, holott csak arról van szó, hogy eligazítást tartott a helyi beosztottaknak és egyúttal jelenlétével és a közzétett fotóval megerősíthette Zelenszkij, mint az amerikai baloldal és így a Soros-család megbízható emberének személyét. Mert bizony nem csak a Zelenszkij felesége által létrehozott koalícióban érdekelt a Soros-család, ahogy a bejegyzésben szerénykedik az ifjú trónörökös, hanem úgy mindenestül Ukrajnában is.”

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. december 12. 10:44
Azok orosz gyerekek, csak szólok. Semmi keresnivalójuk az ukrán aljanép között.
faramuci
2023. december 12. 04:29
"Miért is ment Alex Soros Ukrajnába?' Azért ,amiért a Magyar baloldal az urnákhoz jár folyamatosan,már jó pár éve....😎😎
Dunhill67
2023. december 11. 21:21
személyesen vitte el az ukászt,miközben megnézte a földjeit is.....mi másért
tapir32
2023. december 11. 17:51
Putyin semlegességet ajánlott Ukrajnának 2014. előtt, után, a háború előtt közvetlenül sőt, röviddel a háború megkezdése után is. Az USA, a Brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Ezt is akarták! Hazudtak, elhülyítették a szavazóikat, hogy a fegyverüzletből és egyéb háborús üzletekből hasznuk legyen. Átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek, az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról