„Mi a Soros-Góliáttól egyáltalán nem félünk!” – Salvini felszabadítaná Brüsszelt a milliárdos uralma alól

2023. december 03. 18:16

Az olasz kormánypárt vezetője szerint le fogják győzni „az óriást, aki Európa első számú ellensége”.

2023. december 03. 18:16

Brüsszel felszabadítását hirdette meg a szocialistáktól és Soros Györgytől  Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője az európai jobboldali erők Free Europe című találkozóján, mellyel elindította a jövőre esedékes európai parlamenti választások kampányát Firenzében vasárnap. Matteo Salvini kijelentette: az európai intézmények történetében először a 2024-es európai parlamenti (EP-) választásokkal lehetőség nyílik arra, hogy 

az „egységes és eltökélt” jobboldal megszabadítsa Brüsszelt attól a politikai többségtől, amely mostanáig jogtalanul elfoglalta.          

Úgy vélte, a jövő évtől az uniós intézményrendszerben egy másik Európának kell képviseltetnie magát „szocialista vezetés nélkül, egy olyan jobboldallal Európa élén, mint amilyen a római kormányt is vezeti”.        

Más Európa

Más Európát képzelünk el, amelyben a központi kérdést nem a tagállamok költségvetési hiányáról és államadósságáról szóló vita képviseli, nem a GDP vagy az infláció az örök téma, hanem „a munkahelyteremtés, a lakosok jóléte, az egészséghez és a biztonsághoz való jog, vagyis a nemzetek  jogait akarjuk képviselni a megszorítások és Soros György Európája helyett” – hangoztatta a Liga vezetője. 

Mi a munkára épített Európában hiszünk az elektromos járművek és az otthonokra kivetett adók Európája helyett. 

Teljesen más elképzeléseink vannak Ursula von der Leyen, Christine Lagarde, Soros György és a bankárok Európája helyett” – hangoztatta Salvini. Kifejtette, ahogyan egykor Dávid legyőzte a legyőzhetetlennek tűnő Góliátot, a józan ésszel, bátorsággal és hittel felfegyverzett nők és férfiak egész Európában le fogják győzni azt „az óriást, aki Európa első számú ellensége. A bürokraták és szabadkőművesek alkotta valóságot, mely el akarja pusztítani kontinensünk gyökereit, értékeit, identitását”. Hozzátette: „mi a Soros-Góliáttól egyáltalán nem félünk. Nem félünk attól, aki civilizációnk elpusztítását pénzeli”.

(MTI)

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila 

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2023. december 04. 10:54
billysparks-P.F.Juli 2023. december 03. 19:06 „Aldo Moro-t a liberálisok ölték meg. ( Vörös brigádok)” Igen, a mai glob. liberális szekta alapítói, de nem a vörös brigádok. A VF csak háttérdíszletül szolgált. Moro öt testőrét deklaráltan a CIA likvidálta. Morót pár hónappal a halála előtt Washingtonba „rendelték” ott Kissinger közölte vele, hogy Allende sorsára jut, ha tovább folytatja elképzelései megvalósítását. (kevesen emlegetik, de Moro 45 óta a NATO-tól való eltávolodást, sőt kilépést is nagyon komolyan gondolta). Moro feleségét Colby, akkori CIA főnök azzal fenyegette, hogy Jackie Kennedy sorsa vár rá, ha férje nem hajlandó irányt változtatni. Moro az USA-tól és az oroszoktól is távolságot szeretett volna tartani és ebben a kommunisták is támogatták. http://www.schattenblick.de/infopool/geist/history/ggmm0228.html
auditorium
2023. december 04. 07:30
Ha a jobbközép pártok európai értékekkel és érdekeltséggel ÖSSZEFOGNAK, akkor győznek. Ha azonban a Néppárt (a mérleg nyelve) továbbra is balra zár és A PRIORI kijelenti, melyik jobboldali párttal NEM hajlandó koalicióba lépni, akkor a balszárny fog győzni, mert ők nem válogatnak, képesek az apró pártokkal kormányozni, lásd: a spanyolok. Kérdés, sikerül-e a holland Wild-nek koaliciós partnereket találni. Ha nem, akkor hiába ért el magas szavazatot. Igy működik mostanában a demokrácia az EU-tagországokban. Ha nincs meg az 5O% +1 szavazat, akkor hivatalbòl kinevezik az új kormányt, mely az Egyesült Európát, a kis országok vétójogának , azaz szuverenitásának megszüntetését, a nyitott határokat, az orosz embargót megvalósitja és az eurót minden tagország bevezeti, garantálva a szolidaritást szükség esetén az eladósodott tagokkal.
Isten jobb keze
2023. december 04. 03:40
Két hülye!
fatman
2023. december 04. 00:36
jól beszélt! hajrá! forza!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!