Macron sietve Párizsba hívta Orbánt, hogy meggyőzze Ukrajna EU-csatlakozásáról

2023. december 05. 10:03

A francia elnök a hétvégén találkozna a magyar miniszterelnökkel.

2023. december 05. 10:03

A Mandiner beszámolt róla, hogy Orbán Viktort levelet írt Charles Michelnek, amelyben azt kérte: vegyék le a napirendről az Ukrajnával folytatandó csatlakozási tárgyalások megkezdéséről szóló döntést.

A Politico arról is írt, hogy

Emmanuel Macron meghívta Orbán Viktort, hogy a hét végén találkozzon vele Párizsban.

A francia elnök célja, hogy kompromisszumot találjon Orbánnal, mivel Párizs úgy véli, a magyar vezetőt még meg lehet győzni arról, hogy támogassa Ukrajna csatlakozását – írja a brüsszeli lap egy párizsi tisztviselőre hivatkozva.

Nyitókép: MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2023. december 05. 20:00
Micróleon kavarja a hagymalevest.
Valerij Kubaszov
2023. december 05. 16:19
Ha csak Ukrajnáról akarnak vele beszélni, Orbán akár oda se menjen
gacsat
2023. december 05. 15:56
Victoria Nuland kiadta a parancsot. Tessék végrehajtani!
alexandrosz-2
2023. december 05. 14:47
A gazda magához parancsolta a szarrá zsarolt köpcös geci csicskát eligazításra. A vétótlan köpcös geci megszavazott 12 szankciós csomagot, pártucatnyi szankcióhosszabbítást, a hoholok pénzelését 85 milliárd euróval a "békekeretnek" hazudott háborós alapból. Megszavazta a stratégiai partnerségüket is. Ma is mi látjuk el a magyarokat jogfosztó és gyilkolászó hoholokat üzemanyaggal, gázzal, árammal, gyógyszerrel, kötszerrel. Nyaraltatjuk a gyilkosok fattyait, a zsidaik a Balatonon héderelnek, a sérültjeiket magyarok gyógyítják, Magyarországon. Mindezt a magyarok pénzén. Sunyulnak ezerrel, mint a WHO diktátum kapcsán. Nem azt kell figyelni, amit a vétótlan köpcös geci hazudozik, hanem azt, amit csinál. Átbassza és kifosztja a magyarokat. Nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!