Kimondták, miben egyedülálló Orbán Viktor a teljes Európai Unióban

2023. december 08. 08:46

Az Európai Unió vezetői közül egyedül Orbán Viktor akar békét, miközben egyre reálisabb forgatókönyv, hogy az Egyesült Államok kiszáll, és az EU magára marad a háború finanszírozásában.

2023. december 08. 08:46

Orbán Viktor az egyedüli a teljes Európai Unióban, aki béketárgyalásokat követel Moszkva és Kijev között – hívta fel a figyelmet a Breitbart cikke, amely azt is megjegyezte, hogy az amerikai támogatás elmaradása esetén az Európai Unió egyedül marad a háború finanszírozásában.

A portál kiemelte, a magyar miniszterelnök okkal akar vitát az EU háborúval kapcsolatos stratégiájáról, illetve

attól sem véletlenül tart, hogy Ukrajna felvétele belerángathatja az EU-t egy Oroszországgal vívott háborúba.

Ezt is ajánljuk a témában

A szerző hozzátette, a kijevi vezetés nagyon nehéz helyzetben van, hiszen az amerikai és uniós támogatások nélkül Ukrajna biztosan elveszíti a háborút, Volodimir Zelenszkij elnök ezért már többször is tárgyalt az ügyben magas rangú politikusokkal.

Közben az EU vezetői továbbra is azt ígérik, hogy ha nem tudják meggyőzni Orbán Viktort, akkor más módon folytatják az ukránok támogatását.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 08. 16:11
Dixtroy, tényismeret nélkül és ÉRVEK NÉLKÜL hiába ismételgeted a hazugságaidat, A vitákban örök vesztes maradsz.
Tommaso
2023. december 08. 16:10
Orbán seggnyalói közül is csak a legprimitivebbek nem látják, a kedvenc diktátoruk politikailag mennyire el van szigetelve. Amióta kibaszták a keresztény- konzervativ Néppártból, NINCS szövetségese az EU-ban, az EP-ben, és az ET-ben sem. Hogy a demokratikus politikusok még szóba állnak vele, az az ország EU-s tagságából adódik. De a 27-ből 26-nak megvan róla a (nem épp hizelgő) véleménye. Ezekért a tényekért ugyen lehet engem gyalázni s mocskolni, attól még igaz. NEM is TUDJA CÁFOLNI egyik orbán-troll sem.
Tommaso
2023. december 08. 16:09
Orbán egyedülálló a hatalom jogellenes megtartásában. Ahogy az egy teljhatalmú egyeduralkodótól, egy diktátortól el is várható:-))
Lajoss
2023. december 08. 15:54
A zsarolásban,a szemétkedésben totál unikum…. A legnagyobb tolvaj….🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik