Karácsonyi filmsztárhoz hasonlították Orbán Viktort

2023. december 05. 10:58

A horvát lap szerint Orbán Viktor ellopja Ukrajna karácsonyát azzal, hogy nem támogatja EU-csatlakozását és további finanszírozását.

2023. december 05. 10:58

Hogyan lopta el az ukránok karácsonyát a magyar grincs? – ezzel a címmel elemezte a Politico írását a 7dnevno horvát lap. (A cikk alapján úgy tűnik, a szerző nincs teljesen tisztában a film mondanivalójával, vagy nem nézte meg a végét.)

Ezt is ajánljuk a témában

A portál emlékeztet arra, hogy

Orbán Viktor nem hajlandó még tárgyalni sem Ukrajna EU-csatlakozásáról, és nem támogatja az ország felfegyverzését és finanszírozását az Unió költségvetéséből.

A horvát lap szerint a magyar miniszterelnök rendszeresen problémát okoz az Európai Bizottságnak, a diplomaták pedig most is „pánikban vannak" az újabb nyilatkozatai miatt.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 06. 13:26
Ha a karizmáját, népszerüségét nézzük: ORBÁN EGY GURU. Ha a politikai képességeit nézzük: ORBÁN EGY GÉNIUSZ. Ha az ö munkabírását nézzük: ORBÁN EGY GIGÁSZ. Zürös, válságos idöszakokban kemény, nemzeti kormányra van szükség, amelyik az ország érdekeit következetesen, minden eszközzel védi. Még akkor is, ha ez a kormány akár enyhe diktatórikus vonásokat mutat. Nincs mese, ha bajok vannak ilyen kormány kell Nem szabad kisérletezgethetünk semmiféle balos beütésü kormányokkal, akik megvesztegethetök és akár üres igéretekért, vagy a politikusok személyes érdekeikért kalandos konstrukciókba keverhetik bele országunkat, amiböl aztán nem lehet megszabadulni. Tehát nálunk a GYURCSÁNY VÁGÁSÚ link, léha, áruló, megbízhatatlan politikai hatalom mint kormányzó erö egész egyszerüen NEMZET-STRATÉGIAI OKOK MIATT SEM LEHET EGY OPCIÓ
bokrosbirka
2023. december 06. 11:31
A kis nyirtassi haszid, bohóc már a cikrusz porodjáról üzenget a miniszterelnöknek! :D Mikor a segg főnök kart lenni....
lendvaiildiko
2023. december 06. 05:16
Ha az ukránok békét kötöttek volna, még a következő karacsonyuk is boldogabb lett volna. Csak nem Orbán beszélte le őket a boldog karácsonyról.
B_kanya
2023. december 05. 20:54
A horvát "sógorok" elfelejtették az a cirkálórakétát, amit tavaly lőttek át hozzájuk a fuckránok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!