Ilyen se volt még: melegpornót forgattak a Capitoliumban

2023. december 18. 20:50

Az egyik érintett, Maese-Czeropski korábban szerepelt Joe Biden egyik 2020-as kampányfilmjében.

2023. december 18. 20:50

Amatőr melegpornót forgatott Ben Cardin demokrata párti szenátor asszisztense a kongresszus igazságügyi bizottságának üléstermében – írta meg a Politico. A felvétel kiszivárgása után az érintett munkatársat azonnali hatállyal kirúgták, a washingtoni rendőrség pedig vizsgálatot indított az eset kapcsán.

A felvétel részleteit a Daily Caller pénteken tette közzé, amelyeken 

két férfi látható szex közben a Szenátusi Irodaház meghallgatótermében, amely a Legfelsőbb Bíróság jelöltjeinek, a 9/11 Bizottság üléseinek és James Comey volt FBI-igazgató 2017-es, Donald Trumpról szóló, nagy port kavart vallomásának adott otthont. 

A videón látható egyik személyt Aidan Maese-Czeropski, Cardin törvényhozási segédtisztviselőjeként azonosították. Cardin irodája szombat reggel úgy nyilatkozott, hogy „Aidan Maese-Czeropski már nem áll az amerikai szenátus alkalmazásában”.

Maese-Czeropski péntek este egy nyilatkozatot tett közzé a LinkedIn-en, amelyben nem tagadta egyértelműen az érintettséget.

„Nehéz időszak volt ez számomra, mert politikai haszonszerzés céljából támadások érték engem, és azt a személyt, akit szeretek

 – írta. 

Bár a múltban néhány cselekedetem rossz ítélőképességről tanúskodott, szeretem a munkámat, és soha nem lennék tiszteletlen a munkahelyem felé. Minden olyan kísérlet, amely másként próbálja jellemezni a tetteimet, koholmány, és meg fogom vizsgálni, milyen jogi lehetőségek állnak rendelkezésemre ezekben az ügyekben” – tette hozzá.

Külön tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint szerdán a Capitolium folyosóján megszólította Max Miller képviselőt (R-Ohio) azzal, hogy azt mondta a zsidó törvényhozónak: „Szabad Palesztinát!

Maese-Czeropski korábban szerepelt Joe Biden egyik 2020-as kampányfilmjében, sőt, az elnök egy közös képet is megosztott vele a hivatalos Instagram-fiókján. Egy három éve közzétett bejegyzésében Maese-Czeropski azt írta: „azt akarom, hogy Joe Biden köpjön a számba”.

Nyitókép: Patrick Semansky / POOL / AFP

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. december 19. 12:22 Szerkesztve
A szádba kézigránát kell, ami megold mindent. -1. És minden elmebetegnek ezt a gyógymódot javasalom, úgy talán megszabadulna a bolygó a beteg állatoktól.
irondome
2023. december 19. 11:06
Csak egyértelműen szimbolizálja - a nyári fehér házi LMBTq bulival egyetemben - hogy hová züllött mára az USA establishment: SZODOMA!!! De hála a Teremtőnek, tudjuk mi lett Szodoma vége! Már csak ezért is vigyázni kell, hogy minél kevesebb szál kössön Washingtonhoz, ne rántson minket is magával a birodalom a mélységes pokolra való alászállásakor. https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/06/fedetlen-keblek-meztelen-testek-es-transznemuek-ilyen-volt-a-feher-haz-lmbtq-bulija
Józsi6
2023. december 19. 09:28
Kuplerájban pornó ? Mi ebben a meglepő ?
AnarchyInTheEU
2023. december 19. 08:29
Le vagyunk maradva ebben is. A Karmelitában mikor fognak forgatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!