Félelmetes videón, ahogy ukrán sorozók kirángatják a kárpátaljai termálfürdőből a vendégeket

2023. december 10. 18:06

A nőkkel ordítoztak, a termálfürdő igazgatójával szemben fizikai erőszakot alkalmaztak.

2023. december 10. 18:06
null

A közösségi médiában jelent meg egy videó, amelyet a kárpátaljai Mezőkazony településén fekvő termálfürdő kamerái rögzítettek. A videóhoz fűzött leírás alapján 2023. december 07-én történt az eset, amikor is „több tucat ismeretlen személy, akik balaklavát és katonai egyenruhát viseltek”, behatoltak a fürdőkomplexum területére.

A fürdő női alkalmazottaival ordítozni kezdtek, és a leírás alapján támadófegyverekkel is fenyegették őket. A szaunákból és a kezelőhelyiségekből a látogatókat, köztük gyerekeket, nőket és időseket is fegyverekkel tereltek ki.

A komplexum igazgatójának felszólítására, hogy mutassák be személyi igazolványaikat és a vonatkozó dokumentumokat, a katonák fizikai erőszakot alkalmaztak vele szemben. A sorozók akik testi sértést alkalmaztak a fürdő ügyvédje ellen is, és elvették mobiltelefonját, amikor videóra vette ezt a törvénytelenséget.

A bejegyzés szerint a kárpátaljai megyei hadkiegészítő parancsnokság közleményben úgy fogalmazott, hogy

törvényes, amit csinálnak és egy férfi sem élvezhet privilégiumot háború idején.”

Az esetről készült felvételt megtekintheti itt:

Nyitókép: Facebook-képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2023. december 11. 10:59
örüljenek, hogy nem lőtték agyon az összes vendéget, teljesen eukonform eljárás
csapláros
2023. december 11. 10:52
Zjzj 2023. december 10. 21:18 ..."Most ezzzel mi a gond?! Ha behivoja van valakinek, anyagi hatteretol es nemzetisegetol fuggetlenul a vilag barmely orszagaban koteles megjelenni a kijelolt helyen. Igy volt ez regebben is es most is; a kivetelezes=korrupcioval."... Ja, ja: az ENSZ Népirtás Egyezmény alapján, amit a szomszédaink 1947-től basztak még aláírni, az is NÉPIRTÁS, ha nem közvetlenül lövöldözik le a fürdőben fellelt nyomi pasikat, hanem LELÖVETIK ŐKET a ruszkikkal.
csapláros
2023. december 11. 10:48
orbanegygeci-0csapláros 2023. december 10. 19:14 ..."Mert elnyomjak a magyarokat!"... Ez az erőszakos frontra küldés, miközben a magyaroknak köze sincs a háborúhoz, nemhogy elnyomás, de egyenesen, a NÉPIRTÁS egy formája.
bunko-jobbos
2023. december 11. 08:34
Igazi demokrácia, EU-érett hely.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik