Egy lépést megint hátrált az a Németország, amit 2015-ig ismertünk és tiszteltünk

2023. december 22. 21:51

Éreztem, hogy a csoportos garázdaságot is büntethetőséget kizáró okként kezeli a bevándorlók előtt meghajló német igazságszolgáltatás.

2023. december 22. 21:51
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Valahogy éreztem, hogy a csoportos nemi erőszak után, a csoportos garázdaságot is, mint identitásképző tevékenységet, büntethetőséget kizáró okként kezeli a bevándorlók előtt meghajló német igazságszolgáltatás. 

Egy lépést megint hátrált az a Németország, amit 2015-ig ismertünk és tiszteltünk – az összeomlás soha nem hirtelen, egy nagy esemény miatt következik be, ha van is, az legfeljebb szimbolikus erejű. 

Az összeomlás apró, az élet minden területén bekövetkező bomlással, csendben, settenkedik: olyan dolgok változnak meg, amelyeket öröknek vélünk és olyan dolgok lépnek a helyükbe, amelyekről józan ésszel nem is értjük, hogy mit keresnek az életünkben. 

És ehhez elég volt 2015-ben egy rossz válasz, egy valós veszélyre.

2024-ben mi ne adjunk rossz választ‼️

Együtt meg tudjuk állítani a baloldali őrületet”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép: Tobias SCHWARZ / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. december 25. 08:41
Ezek és ilyenek után valamint mellett, a következő férget aki bármi féle fajta úton módon meg merészeli kísérelni annak beadását hogy ezekkel szemben elnézőnek megbocsájtónak és toleránsnak kell lennünk, Röviden? Érzékenyíteni próbál, vagy megkíséreli kikényszeríteni az elviselésüket egyszerűen agyon fogom verni! ÉS EZT BÁTRAN ÉRTHETITEK SZÓ SZERINT!
tapir32
2023. december 24. 09:00
Milyen zöld az, aki támogat egy háborút? Az nem Zöld! A természetvédők az embereket miért nem védik? Az ember a természet része! A háború a környezet és az ember legnagyobb ellensége! Hazugok ezek nem Zöldek! Tisztességes ember semmilyen háborút nem támogat, a békét támogatja!
powerage
2023. december 24. 06:51
"az a Németország, amit 2015-ig ismertünk és tiszteltünk" 2015-ig tiszteltünk? Eszerint te nem dolgoztál a rendszerváltás után németek által privatizált cégnél. Azt kapják maguktól, amit érdemelnek.
tapir32
2023. december 23. 21:55
Milyen zöld az, aki támogat egy háborút? Az nem Zöld! A természetvédők az embereket miért nem védik? Az ember a természet része! A háború a környezet és az ember legnagyobb ellensége! Hazugok ezek nem Zöldek! Hajrá BYD!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!