Centikkel kerülte el a gyalogosokat egy lelőtt rakéta darabja Tel Avivban (VIDEÓ)

2023. december 05. 19:06

Az IDF tanácsa szerint a légvédelmi szirénák elhallgatása után még 10 percig kell a bunkerekben maradni.

2023. december 05. 19:06
vaskupola

A Tel-Avivban készült térfigyelő kamerák felvételei megmutatják, miért javasolja azt az IDF belügyi parancsnoksága, hogy a rakétasziréna elhallgatása után 10 percig az óvóhelyen kell maradni, még akkor is, ha „elfogó robbanás” hallatszik – írja a Times of Israel. A képeken két embert látni, amint a járdán sétálnak, és egy elfogott rakéta lezuhanó darabja centiméterekkel mellettük csapódik a földbe. 

A portál szerint a Vaskupola által elfogott rakétákból származó repeszeknek – beleértve a rakéták és az elfogórakéták darabjait is – akár percekig is eltarthat, amíg földet érnek. Hozzátették, hogy ugyanezen támadás során az elfogott rakéta repeszei által okozott károk a jelek szerint egy iskolát is megrongáltak a városban.

Nyitókép: JACK GUEZ / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2023. december 06. 17:15
Minek mentek oda
levi87
2023. december 06. 11:33
Jaj szegények. MAJDNEM rájuk esett. Kedves szerkesztő, az nem baj hogy Izrael 16 ezer palesztint bombázott le amiből 5 ezer gyerek? Ez nem hír de az hogy a zsidókra majdnem ráesett az hír igaz?
MaBaker
2023. december 06. 09:10
B@szdmeg és ez hír, amikor hetente kb ezer palesztin gyereket öl meg az IDF... Menjetek a jóédes anyátokba mandi!
cutcopy
2023. december 06. 08:12
Égi jel, forduljatok vissza..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!