Barbie-lázban ég a Politico: Orbán Mojo Dojo Casa Háza, és a Barbie elnök

2023. december 28. 17:50

Megragadta a brüsszeliek képzeletét a potom pénzért megvehető plasztik-baba.

2023. december 28. 17:50

December 19. Orbán üdvözli Erdoğant a Mojo Dojo Casa Házban, legalábbis a Politico tudósítása szerint. „Micsoda két Ken” – tették hozzá ahhoz a hírhez, amelyben beszámoltak arról is, hogy Orbán Viktor egy lovat ajándékozott a török miniszterelnöknek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Meg is fejtették gyorsan: 

„A Barbie című hollywoodi kasszasikerben a lovak szimbolizálják a férfiasság megtestesítését

 – legalábbis Ryan Gosling időnként téveszmés karaktere, Ken szerint, aki Kendomban építette fel zavart Mojo Dojo Casa Házát. (Spoilerveszély: az utolsó szó Barbie-é volt).”

Megjegyezték továbbá, hogy „a ló nem állt rendelkezésre, hogy nyilatkozzon”.

December 28. „Ez a Barbie az elnök”mondja a koszovói Vjosa Osmani – legalábbis szintén a Politico szerint. A lap megjegyezte, „lehet hogy az elnök-Barbie mégis csak az igazi”, ugyanis 

a koszovói elnök szerdán egy élénk rózsaszín blézerben a fent idézett „ez a Barbie az elnök” mondattal búcsúzott a sajtótájékoztató végén.

A lap megjegyezte, Osmani megválasztása előtt is a nemek közötti egyenlőség szószólója volt „a kis balkáni országban”. Megemlítik azt is, hogy a filmben volt egy rövid felbukkanása Koszovó tiszteletbeli nagykövetének, Dua Lipának is.

A Barbie filmet amúgy kollégánk, Farkas Anita ilyennek találta:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. december 28. 21:43
Azért utáljuk a gazdasági téren destabilizáló balliberálisokat, mert a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartatásával zsarolják a népet és így akarják hatalomra juttatni Gyurcsányt és Dobrevet!
nagymester-b-2
2023. december 28. 21:11
Bevallom, kurvára fogalmam sincs hogy miről szól ez a cikk. Az anyátok picsájának írtok ilyen szart egy politikai-közéleti magazinba.
luisbathhelena
2023. december 28. 20:29
FÉRFIASAN bevallom én nem értem hogy bírták belekeverni Orbánt. Kancák nem léteznek csak mének? :))))
lemez
2023. december 28. 19:31
Miért nem bidét hozták milor a kislányokat tapogassa ,puszilgassa.Mégis nagyobb fan.Orbán a világ legfelkapotabb politikusa.Hajrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!