A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az oroszok Magyarország példájával győzködik a szerbeket, miért szörnyű az Európai Unió

2023. december 11. 08:37

Az orosz külügyminisztérium szóvivője üzent a szerbeknek, akik azt remélik, saját nemzeti identitásuk megőrzése mellett csatlakozhatnak az Európai Unióhoz. Maria Zakharova szerint Magyarország és Lengyelország esete is azt bizonyítja, hogy Brüsszel bármire képes a hatalomért.

2023. december 11. 08:37
null

„Hiába reménykednek a szerbek, hogy nem fogják feladni a nemzeti DNS-üket, ha csatlakozhatnak az Európai Unióhoz. Kizárólag a genetikailag módosított nemzeti öntudat alapján léphetnek be az EU-ba" jelentette ki Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője az Izvesztyija tudósítása alapján. Példaként Magyarországot és Lengyelországot hozta fel, mondván, aki nem hajlandó szó nélkül tűrni a brüsszeli irányítást, csak a legrosszabbra számíthat, erre kell felkészülnie Szerbiának is.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyaroknak és a lengyeleknek harcolniuk kell a saját identitásuk megőrzéséért. Pénzmegvonás, fenyegetés, belső szankciók, miközben mindketten NATO-tagok, és következetesen megszavazzák az illegális oroszellenes szankciókat

– értetlenkedett Zakharova.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Sergei Karpukhin

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 11. 13:04
Törvényhozási hatalmi ág? -- ORBÁN a vezetője a parlamenti többségnek Végrehajtó hatalmi ág? -- ORBÁN a vezetője a kormánynak. (i)Gazságszolgáltatási ág? -- ORBÁN kinevezettje, hozzá hű pártbeosztottja a főnök. Média , mint 4.hatalmi ág? --ORBÁN pártjának hatalmas médiatúlsúlya van. Államfő? - ORBÁN kinevezettje, egykori pártbeosztottja Alkotmánybiróság? -- ORBÁN embereivel van feltöltve. Nemzeti Bank? -- ORBÁN jobbkeze a főnök. De Orbanisztán nem egyeduralom, nem diktatúra, nem ám!
2023. december 11. 12:58 Szerkesztve
Jó lesz a BRICS is. Pláne, hogy ott ők lehetnének az első európai tagok. A tenyerükön hordoznák őket.
faramuci
2023. december 11. 12:35
Sajnos igazuk van....
pipa89
2023. december 11. 10:52
Hümm, mikor fog oszlani a gerjesztett köd a nyugat-európai agyakról, hogy rájöjjenek, pont az ellenkező útra kellett volna lépni: Nagy-Európát csinálni Oroszországgal?!!! Eurázsia legyőzhetetlen gazdasági egységgé vált volna! A win-win szabad kereskedelem távol tartotta volna a jenki háborúkat Berlintől Pekingig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról