A szelfizés okozta a vesztét egy turistának az Egyesült Államokban

2023. december 28. 13:37

Több mint 20 métert zuhant egy nő miután elvesztette az egyensúlyát egy szikla szélén.

2023. december 28. 13:37

Egy szingapúri turista pénteken halálba zuhant, miközben férjével fotózkodott egy New York állambeli parkban egy szikla szélén – számolt be az esetről a New York Post. A 39 éves nő több mint 21 métert zuhant, miután lecsúszott a szikláról, miközben férjével túrázott a Hudson-völgy térségében – közölte az állami rendőrség.

A hatóságok szerint a tragédia akkor történt, amikor a házaspár megállt fotózni a a túraútvonalon található egyik szikla szélénél, amikor a nő elvesztette az egyensúlyát és átesett a szikla szélén.

A New York Állami Rendőrség légi egységének munkatársai emelték ki az áldozatot a zuhanás helyéről, és az Ulster megyei Ellenville Regionális Kórházba szállították, ahol sajnos már csak a halál beálltát. tudták megállapítani az orvosok.

Az balesettel kapcsolatban vizsgálatot folytatnak a hatóságok. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Getty Images /  Troy Wojtaszek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. december 29. 07:50
Ezek annyit okostelefonoznak, annyit szelfiznek, hogy már egy virtuális világban élnek, ott pedig akár 3x10 életed is lehet.
Dunhill67
2023. december 28. 18:47
meghalni kár volt annyit utaznia....több ilyen volt már...'faszé kell kiállni a szikla peremére úgy,hogy a fele tornacsukád már levegőben van?.....hacsak nem "lelökődött"
zrx8
2023. december 28. 17:42
Szokatlan volt nekik, Szingapurban kevés az egy főre jutó gravitáció..
pragmatika
2023. december 28. 17:24
De már hányadik ilyen esetről lehet olvasni. Hülyék az emberek na.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!