Szelfit akartak készíteni az ázsiai turisták Velencében, borultak a gondolával (VIDEÓ)

2023. december 08. 10:56

Pedig kérték tőlük, hogy ne mocorogjanak.

2023. december 08. 10:56

A minap Velencében ázsiai turisták figyelmen kívül hagyták a gondolás utasításait, hogy ne álljanak fel és ne mocorogjanak, miközben a Rio de la Verona csatornán alacsony hídja alatt kormányozza a csónakot.

Ahelyett hogy nyugton maradtak volna, a gondola egyik oldalára húzódtak, hogy szelfit készítsenek, és ekkor belepottyantak a vízbe.

Az esetről videó is készült, amely bejárta a közösségi médiát. A felvételen jól látszik, hogy 

a jéghideg vízbe esett turisták a gondola felfordult hajótestébe kapaszkodtak.

A közeli operaházban melegedhettek meg

A Telegraph beszámolója szerint a gondolás mindent megtett, hogy biztonságba helyezze a turistákat. A „balesetben” senki nem sérült meg. A turisták végül segítséget kaptak, és a közeli LA Fenice operaházban melegedhettek meg.

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovijozsi
2023. december 09. 19:22
Mentőmellény nem kellene ide?
cutcopy
2023. december 09. 16:05
Vedd le a kezed a gondolámról, húzzál vissza amoda ázott veréb..!
iimre
2023. december 09. 08:35
"ázsiai turisták figyelmen kívül hagyták a gondolás utasításait, hogy ne álljanak fel és ne mocorogjanak, miközben a Rio de la Verona csatornán alacsony hídja alatt kormányozza a csónakot." Egyértelműen a gondolás a hibás: nem volt érthető a kínai kiejtése (mégis kiestek a kínaiak), vagy nem beszélt elég hangosan…
Welszibard
2023. december 08. 14:56
"Lesson of owertourism" Vagyis: Tanulság, lecke a tömegturizmus résztvevőinek. Az ilyen hülyék miatt utálják meg az emberek az elszaporodott, agresszív turistákat, akik minden letarolnak tömegestül, mint a sáskák. A néhány bizniszelő vendéglátóson kívül megkeserítik a teljes helyi lakosság életét, mint ezt a Hallstatt-ban naponta ismétlődő lakossági tiltakozások is bizonyítják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!