A karácsony eltörlését követelték a palesztinpárti tüntetők New Yorkban

2023. december 26. 22:05

Hamar keresztényellenes atrocitásba torkollott a palesztinbarát tüntetés.

2023. december 26. 22:05
null

A Magyar Nemzet értesülése szerint New Yorkban palesztinpárti tüntetők összetűzésbe keveredtek rendőrséggel karácsonykor. Az incidens kapcsán a hatóságok nyomozást indítottak kedden. Hétfőn palesztinpártoi tüntetők százai város belvárosában található Rockefeller Centerhez, ahol 

az Izrael elleni felkelés és az intifáda támogatása mellett a »töröljék el a karácsonyt« szlogent is elkezdték skandálni.

Ezt követően több ponton is összecsapások történtek a belvárosban, például a Sent Patrik-székesegyház közelében és a város főpályaudvaránál, a Grand Central Stationnél. Utóbbi helyen a tüntetők és a rendőrök közül is többen megsebesültek.

A palesztinpárti aktivisták közül többet letartóztattak a hatóságok, és a New York-i rendőrség szóvivője kedden közölte, hogy a velük szembeni vizsgálat folyamatban van.

A dulakodásról és a tüntetésről készült felvételeket itt tekintheti meg:
 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
m0sten
2023. december 27. 21:03
Kuvait deportálta, elűzte a 400 ezres palesztin lakosságát, mert Kuvait ellen fordultak az Öbölháború alatt.A palesztinok a közel-kelet cigányai, a kitalált és lopott arab identitásukkal együtt utálja őket kb az összes arab ország.Jordánia és a jordánok eleve utálják a palesztinokat, mert a csak békés és szabadságszerető palesztinok megöltek egy jordán királyt (I. Abdullah), utána polgárháborút robbantottak ki Jordániában, a saját arab testvéreiket mészárolták, gépeket térítettek, stb, ez volt a '70-71-es fekete szeptember.Jordánia nagynehezen kivágta őket, ezután cserébe a palesztok megmerényelték a jordán miniszterelnököt.A palesztinok továbbálltak Libanonba, ahol már sikerült terrorista koszfészket csinálni, és átvenni a hatalmat. Egyiptomot pedig a palesztinok utálják, mert az békét kötött Izraellel. A palesztin címer ugyanaz, mint a szír, csak átvan paint-elve a zászló.Nagyon egyedi identitású nép.Arafat egyiptomi volt, Kairóban született.
korona.2.0
2023. december 27. 14:52
Ebben az évben a karácsonyt nagyon visszafogottan kellett volna ünnepelni, meg különben is !!! Amíg pont ott, a "szentföldön" vért ontanak a zsidók, addig nem ünnepelhetjük Jézus születését, csak megemlékezhetünk róla. Egy holtbiztos: a zsidók VILÁGSZERTE megbuktak, elvesztek, senki sem fog HAZUGSÁGAIKNAK hinni !!! 2+2+3=7 Ebben a számnak jegyében következett be a végzetük. Eddig voltak. Ez a zsidóság vége !
korona.2.0
2023. december 27. 14:45
Josephus Flavius ELÍTI Jézust. Olvasd el figyelmesen ! Jézus NEM VOLT ZSIDÓ !
ProletarFC
2023. december 27. 14:29
Jézus zsidó volt vagy nem volt zsidó vitakérdésre válaszolva. Mivel Nagy Herodes votl az apja és az anyja Mária pedig II. Hürkanosz unokája így 1. zsidónak számítottt 2. a zsidó királyi dinasztiához tartozott mint trónörökös, mivel a hasmóneusokon kivül nem is volt máés ilyen dinasztia 3. Jézus nem is létezett, mivel Josephus Flavius sem említi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!