Trump karácsonyi jókívánsága az ellenségeinek: „Rohadjanak meg a pokolban!"

2023. december 26. 20:13

A volt amerikai elnök az ünnepek alkalmából számba vette ellenségeinek listáját, és mindenkihez volt pár „jó szava".

2023. december 26. 20:13
null

Donald Trump hétfőn saját Truth Social platformjára tett ki egy bejegyzést, amiben élesen kritizálta Jack Smitht, az igazságügyi minisztérium különleges jogtanácsosát, aki két büntetőeljárást is indított ellene– írta meg a Huffpost.

Boldog karácsonyt mindenkinek, beleértve a gonosz Joe Biden egyetlen reményét, a tébolyodott Jack Smitht, az irányíthatatlan őrültet, aki éppen most bérelt fel külső ügyvédeket, frissen a mocsárból, hogy segítsenek neki a rosszul végrehajtott boszorkányüldözésben

 – írta Trump, Joe Biden elnökre utalva.

A dühös reakció azután született meg, hogy a Legfelsőbb Bíróság elutasította Smith azon kérését, hogy gyorsított eljárásban vizsgálják meg Trump mentelmi jogát a 2020-as választási ügyében. A volt elnököt már maga a próbálkozás is feldühíthette. Trump nem vallotta magát bűnösnek a Smith által indított ügyekben.

Jó és rossz világvezetők

A volt elnök a „jó és rossz” világvezetőknek is címezte az ünnepi jókívánságait. Összehasonlította őket amerikai ellenfeleivel, feltéve azt a költői kérdést, hogy van-e különbség közöttük.

„Nincs... ugyanolyan gonoszok és »betegek«, mint azok a gengszterek, akik az országunkban vannak, akik nyitott határaikkal, inflációjukkal, afganisztáni kapitulációjukkal, zöld új átverésükkel, magas adóikkal, energiafüggetlenségük hiányával, woke hadseregükkel, Oroszországgal/Ukrajnával, Izraellel/Iránnal, minden elektromos autó őrültséggel és még sok minden mással el akarják pusztítani egykor nagyszerű Amerikánkat” – írta Trump, majd azzal zárta a gondolatait, hogy

rothadjanak meg a pokolban. Még egyszer, boldog karácsonyt!

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Scott Olson / Getty Images

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2023. december 28. 11:12
A Trump csak meg akarta erősíteni és stabilabbá akarta tenni amerikát. Ezért a globalisták megtámadták. 8 évet kellett volna kibirniuk és mégverősebb fegyverzettel folytatthatták volba a bulijukat. Hát ezt benézték.
Tommaso
2023. december 27. 19:04
A mocskos pofájú, másoknak rosszat akaró Trump ÁLLITÓLAG keresztény. Nos, ha az, akkor Orbánnal már ketten vannak, akik miatt milliárd ember itéli el a vallásunkat.
Tommaso
2023. december 27. 19:02
Hiába próbálja ( persze érvek nélkül) Steppenwolf mentegetni Trumpot. Egy ilyen gazembernek nem az elnöki-, hanem a villamosszékben lenne a helye.
Tommaso
2023. december 27. 19:00
Egy 2030-ban megjelenő történelemkönyvben olvastam a következőket: Donald Trump nevéhez két olyan jelentős esemény is fűződik, amilyen az Egyesült Államok történelmében még soha nem fordult elő. Az egyik 2021 januárjában, a másik 2025 januárjában történt. Fegyveres államcsinnyel még senki nem akart hatalomra kerülni, Trump volt az első. Többszörösen elitélt bűnöző még soha nem került az elnöki székbe. Trump volt az első.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!