A francia elemző már tudja, mi lesz a vége Macron és Orbán találkozójának

2023. december 07. 09:03

A francia politikus és elemző szerint Emmanuel Macron nem fogja győzködni Orbán Viktort Ukrajna EU-csatlakozásáról, mert tudja, hogy a magyar miniszterelnöknek igaza van a kérdésben.

2023. december 07. 09:03

Emmanuel Macron francia elnök nem fogja meggyőzni Orbán Viktort a csütörtöki, párizsi találkozójukon arról, hogy változtasson álláspontján Ukrajna EU-tagságának ügyében – jelentette ki Francois Asselineau, a Francia Köztársasági Népi Unió párt vezetője a RIA Novosztyi megkeresésére. A politikai elemző úgy véli, egyrészt Macronnak nincs jó ajánlata a magyar miniszterelnök számára,

másrészt pontosan tisztában van azzal, hogy Orbán Viktornak igaza van a kérdésben, mert Ukrajna teljesen destabilizálná a szövetséget.

Asselineau úgy tudja, Macron legnagyobb problémája az ukránok okozta kár az európai mezőgazdaságban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Mustafa Yalcin

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. december 07. 23:40
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
masikhozzaszolo
2023. december 07. 20:07
/másrészt pontosan tisztában van azzal, hogy Orbán Viktornak igaza van a kérdésben, mert Ukrajna teljesen destabilizálná a szövetséget./ Vagyis itt van a pontos idézet: Mondd te, hogy Kuss Ukrajna, a te hangod mélyebb.
KBA98
2023. december 07. 18:00
Így igaz!
gyaloggos
2023. december 07. 15:51
NAMÁRMOSTAN! "A francia politikus és elemző szerint Emmanuel Macron nem fogja győzködni Orbán Viktort Ukrajna EU-csatlakozásáról, mert tudja, hogy a magyar miniszterelnöknek igaza van a kérdésben." HÁT nem is hiszem, hogy erről egyáltalán BESZÉLNI akar bármelyik ország vezetője! A HÜLYE BELGA, meg FEREUND, meg a CSEH-KATALIN -félék persze HŐBÖRÖGNEK, DE KOMOLY politikus, akinek felelősen kell döntenie, ma még beszélni sem hajlandó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!