Trump: „Észrevettétek? Már nem beszélnek Ukrajnáról. Mert nem mennek jól a dolgok” (VIDEÓ)

2023. november 03. 13:54

A volt elnök szerint nem véletlenül nem beszélnek az ukrajnai háborúról az amerikai médiában.

2023. november 03. 13:54
Donald Trump a 2021-es, orlandói CPAC-en

Donald Trump volt amerikai elnök azt állította, hogy az Egyesült Államok számára „rosszul mennek a dolgok Ukrajnában”, amit szerinte az is bizonyít, hogy a média már nem készít terjedelmes tudósításokat az orosz-ukrán konfliktusról. A texasi Houstonban tartott csütörtöki nagygyűlésén Trump azt mondta támogatóinak, hogy az „álhírmédia” általában nem szeret olyan dolgokról tudósítani, amelyek nem mennek jól Washington számára, és hogy ez Afganisztánnal is így volt a 2021-es katasztrofális amerikai kivonulás alatt. 

„Senki sem beszél Afganisztánról. Észrevettétek?

Ukrajnáról sem beszélnek már. Mert a dolgok nem mennek jól,

és ők sosem beszélnek azokról a dolgokról, amelyek nem mennek jól” – mondta Trump.

„Az, amiről nem beszél az álhírmédia, az majdnem olyan rossz, sőt néha rosszabb, mint amiről beszélnek” – mondta Trump. „És ez nem csak az izraeli katasztrófa miatt van” – tette hozzá.

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/John Raoux

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
x450x00220x14658450x77xxx
2023. november 03. 20:52
Nincsenek orvosok, bezárják az urológiai fekvőbetegosztályt a szolnoki kórházban https://telex.hu/belfold/2023/11/03/elmentek-az-orvosok-bezarjak-az-urologiai-fekvobetegosztalyt-a-szolnoki-korhazban Ettől nem rettegnek a magyarok?
Házam Hazája
2023. november 03. 20:14
A libertate nem az alagút végén látja a fényt, hanem a fényről megy a sötétségbe.
llnnhegyi
2023. november 03. 20:09
Trumpnak jó érzéke van a politikai humorhoz. A libbcsikommcsik arrafelé is gyengék.
Palatin
2023. november 03. 19:39
Ha Trump nyer, az elsö dolga az kell legyen, hogy a jelenlegi CIA-t szétveri és újraszervezi. Minden disznóság mögött ma már annyira szemérmetlenül a CIA áll, hogy az már az USA-nak is rendkívül káros. A nyugat-európai amcsinyalonc különítményen kívül az USA-t már az egész világon utálják. A fegyverekkel félemet lehet kelteni, de szimpátiát nem. És a béke legnagyobb ellensége a félelem. Azért van a világ tele szörnyü diktatúrákkal, mert az amcsiktól félnek. És nyilván fegyverkeznek és nem hagyják magukat. Az USA igy még indirekt is gerjeszti a nyugtalanságot, az ellenségeskedést az egész világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!