Robert C. Castel: A palesztinok 75 százaléka támogatja a Hamász terrorcselekményeit

2023. november 18. 22:49

Egy friss felmérés elképesztő eredményeiről számolt be a szakértő.

2023. november 18. 22:49

A ramallahi AWRAD, amelyik Khalil Shkaki professzor vezette nabluszi mellett, az élvonalbeli palesztin közvélemény kutatók közé tartozik, november 14-en publikálta a legújabb felmérése eredményeit – erről számolt be Robert C. Castel.

A legtöbben úgy gondolják, hogy a Hamász terrorcselekményeivel egész biztosan nem szimpatizál a palesztin nép. A felmérés alapján azonban döbbenetes tények derültek ki.

A megkérdetettek 75 százaléka támogatást fejezte ki a Hamász által október 7-en elkövetett támadással kapcsolatban.

A felmérésből az is kiderült, hogy a megkérdetettek 76% pozitívan ítéli meg a Hamász szerepét ebben a háborúban.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

Ha ne adj Isten az az egyenlőségjel mégis létezne, akkor a jövő nem sok jót ígér.

Nyitókép: ERIC BRONCARD / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. november 20. 21:01
Castel te ha más témában mérvadó is tudtál lenni, ebben a konfliktusban jobban jártunk volna ha befogtad volna! Kevesen képesek ilyen odaadással szolgálni a zsidó hazugságokat.
Mandiner444hu
2023. november 19. 16:34
Hol van a Save the Children vagy az UNICEF felháborodása, amikor kiskorú izraeli lányokat erőszakolnak meg kegyetlenül az anyjuk szeme láttára a Hamász szadista terroristái?
ahinoam
2023. november 19. 15:06
Bigott, elvont gyülölködő muszlimok.... Fanatikus barbárok
Kybon
2023. november 19. 13:49
Én elhiszem, hogy az itt lentebb összegyűlt antiszemita csürhe hatalmasat élvezett, hogy megint okádhat egyet a zsidókra. De Kónrobi pont azt mondogatja, hogy az elkényelmesedett Nyugat jobban tenné, ha az elvakult zsidóköpködés mellett odafigyelne a megszálló muszlim erőkre! Mert a következő (és a Hamász által be is jelentett) lépés a (volt...) keresztény világ lefejezése lesz! Vagyis az itt örömködők egy része a kibucok leöldöséséhez hasonló halált fog halni, a gyávábbak pedig behódolva fognak Mekka felé hajlongani. Szánalmas...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!