Palesztin nőket és kiskorúakat engedett szabadon Izrael

2023. november 24. 17:41

A tűzszünetre vonatkozó izraeli kötelezettségvállalásoknak megfelelően.

2023. november 24. 17:41

A katari külügyminisztérium szóvivője, Majed al-Ansari bejelentette, hogy 39, Izrael által bebörtönzött palesztin nőt és kiskorút engedtek szabadon a tűzszünetre vonatkozó izraeli kötelezettségvállalásoknak megfelelően – olvasható a Times of Israel hasábjain.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Gázai övezetet uraló, palesztin iszlamista Hamász szervezet átadta a nemzetközi vöröskereszt képviselőinek az október 7-i terrortámadásban elhurcolt izraeli túszok első csoportját is, tizenhárom gyereket, illetve nőt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP/Mahmud HAMS 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levente-11
2023. november 25. 12:43
" 39, Izrael által bebörtönzött palesztin nőt és kiskorút engedtek szabadon" Mindig azt hittem, hogy Izrael felnőttek és férfiak ellen harcol, nem nők és gyerekek ellen.
JHonny68
2023. november 25. 04:52
Maradjanka ott a közelkeleten, ott gyilkolásszák egymást. Végre sikerült ezek kiebrudalni európából. Igaz maradt még, de a nagyja ott náciskodik az arabokkal.
JHonny68
2023. november 25. 04:48
Szarházi gyilkosok! Izrael az utolsó kolonialista projekte a Rothschildoknak. FREE PALESTINE!
backstablive
2023. november 24. 20:26
Basszàtok meg a túszaitokat basszàtok meg a terroristàkal való tàrgyalàst basszàtok meg azt a jól èdes kurva anyàtok betlehem közepèn!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Ezek is érdekelhetik