Osztrák politológus: Orbán Viktor szövetsége a legabszurdabb Európában

2023. november 10. 11:47

Reinhard Heinisch osztrák politológus megdöbbent azon, hogy Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu szoros szövetséget ápol, miközben szerinte antiszemita plakátokat használt a magyar miniszterelnök Soros György ellen.

2023. november 10. 11:47

Európa legabszurdabb példájaként említi Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu szövetségét Reinhard Heinisch osztrák politológus. A Kurierben megjelent cikkben a szakértő azzal vádolja a magyar miniszterelnököt, hogy

náci magazin stílusában készített antiszemita plakátokat használt a zsidó milliárdos Soros György ellen.

Nem ő az első, aki megpróbál belekötni a magyar és az izraeli kormányfő szövetségébe: egy nappal korábban a Washington Post kritizálta Orbán Viktor politikáját ennek apropóján.

Ezt is ajánljuk a témában

Soros György származásával kapcsolatban pedig érdemes megjegyezni, hogy hálózata dollármilliókkal támogatja az Izrael elpusztítását remélő szervezeteket, Elon Musk pedig nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy Soros György gyűlöli az emberiséget.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 17. 17:34
A csüngőhasú pávatánca követhetetlen… Jellemtelen,értékek nélküli hitvány tolvaj.🤮
Palatin
2023. november 14. 20:19
A "Tomaso" nevü hiperaktiv kommentelö barátunk szerint Orbán orosz érdekeket képvisel azzal, hogy mi, - mint egyetlen lehetséges forrásból -, olajat és gázt vásárolunk tölük. Ennyire még az unió vezetése sem ostoba és bárgyú, mint fennt nevezett "barátunk", mert még ök is belátták, hogy enélkül Magyarország nemcsak megfagyna, éhenhalna, de talán meg be is krepálna. Ha Tommaso ilyen baromságokat ingyen mond, akkor hülyébb, élhetetlenebb mint Gyurcsány, akit ezért legalább a megbízói fizetik. Ha meg Tommaso pénzért lázit Magyarország ellen, akkor meg egy alávaló, szarházi áruló.
Palatin
2023. november 14. 20:14
Reinhard Heinisch Ausztriában egy abszolut nulla. A véleményével nem érdemes törödni.
Nemkellnév
2023. november 11. 17:30
Sorosnak nincsen vagyona. Ő a hiúságból él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!