Korábbi ukrán elnök tanácsadója: Zelenszkijék a szakadék felé haladnak

2023. november 30. 07:04

Oleh Szoszkin szerint a hadiállapot kiterjesztése katasztrofális következményekkel jár majd.

2023. november 30. 07:04
ZELENSZKIJ, Volodimir

Az mk.ru arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rendelete a hadiállapot kiterjesztéséről katasztrofális következményeket von maga után az országban – erről Leonyid Kucsma volt ukrán elnök egykori tanácsadója, Oleh Szoszkin beszélt YouTube-csatornáján.

A helyzetet alaposan ismerő Szoszkin kőkemény szavakat használt statárium meghosszabbítására: szerinte mindez „rosszabb, súlyosabb, végzetesebb, katasztrofálisabb eredményekhez vezet”

Hangsúlyozta: 

Ukrajna „a szakadék felé száguld”.

Az egykori tanácsadó az ukrán támadásról megjegyezte: még a nyugati országok is kezdik felismerni, hogy Ukrajna korábban dicsért ellentámadása kudarcot vallott.

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Matthys

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. november 30. 15:12
Hazaáruló!
alenka
2023. november 30. 14:34
Ez téves: már a szakadék benyelte ezeket. ( Taygetos)
polárüveg
2023. november 30. 14:01
Hetvenes évek Kádár-vicce: "Kádár 1957-ben: - Elvtársak, a szakadék szélén álltunk. Kádár 1968-ban: - Elvtársak, nagyot léptünk előre, a szocializmus útján." Zelenszkij még nem végezte el a megbízását, a gödör vége odébb van. Isten óvja az ukrán népet és valamennyi európai népet!
Horst_Tappert
2023. november 30. 10:52
Azt értem, hogy a szakadék felé haladnak, de mi van azzal a napi 500 méterrel, amit zselé parancsolt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!