Kiállunk lengyel barátaink mellett!

2023. november 11. 14:44

Brüsszel erőszakkal hallgattatja el azokat, akik a migrációról kimondják az igazságot!

2023. november 11. 14:44
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Brüsszel erőszakkal hallgattatja el azokat, akik a migrációról kimondják az igazságot! Kiállunk lengyel barátaink mellett. Az erőltetett migráció veszélyezteti az európai emberek biztonságát!

A bürokratikus terrorizmus szintjére lépett az Európai Parlament 2023. novemberi plenáris ülésén, amikor arról döntött, hogy négy, lengyel kormánypárti európai parlamenti képviselő: Patryk Jaki, Beata Kempa, Beata Mazurek, Tomasz Piotr Poręba mentelmi jogát felfüggeszti. 

A politikusokat Lengyelországban azzal vádolták meg, hogy egy választási kampányfilm közösségi médián való megosztásával gyűlölet-bűncselekményt követtek el. Ez a választási kisfilm az illegális migráció veszélyeire figyelmeztetett.

Az Európai Parlament döntésével súlyosan megsértette a mentelmi jogi előírásokat és politikai alapon foglalt állást a kérdésben, ezzel egyértelműen megsebezve a demokrácia és a jogállamisági legalapvetőbb elveit.

Brüsszelben változásra van szükség!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Bürokratikus terrortámadás a szólásszabadság ellen

Az Európai Parlament csütörtöki plenáris ülésén megvonták a PiS négy európai képviselője mentelmi jogát, mert felszólaltak az illegális migráció ellen – mutatott rá a kormányfő.

***

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

 

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik