Kiállunk lengyel barátaink mellett!

2023. november 11. 14:44

Brüsszel erőszakkal hallgattatja el azokat, akik a migrációról kimondják az igazságot!

2023. november 11. 14:44
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Brüsszel erőszakkal hallgattatja el azokat, akik a migrációról kimondják az igazságot! Kiállunk lengyel barátaink mellett. Az erőltetett migráció veszélyezteti az európai emberek biztonságát!

A bürokratikus terrorizmus szintjére lépett az Európai Parlament 2023. novemberi plenáris ülésén, amikor arról döntött, hogy négy, lengyel kormánypárti európai parlamenti képviselő: Patryk Jaki, Beata Kempa, Beata Mazurek, Tomasz Piotr Poręba mentelmi jogát felfüggeszti. 

A politikusokat Lengyelországban azzal vádolták meg, hogy egy választási kampányfilm közösségi médián való megosztásával gyűlölet-bűncselekményt követtek el. Ez a választási kisfilm az illegális migráció veszélyeire figyelmeztetett.

Az Európai Parlament döntésével súlyosan megsértette a mentelmi jogi előírásokat és politikai alapon foglalt állást a kérdésben, ezzel egyértelműen megsebezve a demokrácia és a jogállamisági legalapvetőbb elveit.

Brüsszelben változásra van szükség!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. november 12. 15:23
Hol vannak már a régi lengyel barátaink, elárulnád? Akik még eddig számba vehetők voltak, itthon is, ott is, már a halottak között vannak. Akik még ápolnák a nemes hagyományományokat, azok igen kevesen vannak. Nem a zsidókat és a szaros ukránokat, hanem volt lengyel barátainkat kellene látogatnod és őket magunk mellé állítanod. Kérdezted már a magyar embereket, mi a véleményük erről vagy csak az előírt paneleket ismételgeted? A magyar nép már felnőtt, ne felejtsd el.
Lenka
2023. november 11. 20:57
büdös biszex kurva!!!
ertönszena
2023. november 11. 19:26
Néha benéz az ember azokba a cikkekbe, amelyekről tudja, hogy jönnek rá a főállású libernyák trollok, mint döglégy a lószarra, és lőn. Tommaso, genusnextgen, és persze Zsoltika, vagyis Akitlosz, egy valódi nehézsúlyú barom. Aztán hamarosan jön majd a többi büdös szájú gennyláda is, mert a gazdik tévesen azt gondolják, hogy ha beküldik hangoskodni az ilyeneket egy jobbos fórumba, akkor az nem ablakon kidobott pénz. Pedig az. Mert itt mi szájba szarjuk az ide küldött zombikat.
nempolitizalok-0
2023. november 11. 19:00
Libsik, nemsokára elzavarjuk gazdáitokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!