Orbán Viktor: Bürokratikus terrortámadás a szólásszabadság ellen

2023. november 10. 18:56

Az Európai Parlament csütörtöki plenáris ülésén megvonták a PiS négy európai képviselője mentelmi jogát, mert felszólaltak az illegális migráció ellen – mutatott rá a kormányfő.

2023. november 10. 18:56

Orbán Viktor miniszterelnök X-oldalán számolt be róla, hogy az Európai Parlament csütörtöki plenáris ülésén megvonták a PiS négy európai képviselője – Patryk Jaki, Beata Kempa, Beata Mazurek és Tomasz Poreba – mentelmi jogát, eleget téve egy varsói kerületi bíróság indítványának.  

A miniszterelnök így fogalmazott ezzel kapcsolatban: 

Bürokratikus terrortámadás a szólásszabadság ellen: az Európai Parlament felfüggesztette a PiS négy EP-képviselőjének mentelmi jogát, mert felszólaltak az illegális migráció ellen. A vég kezdete... Jó reggelt, Európa!

Nyitókép:  Facebook

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. november 11. 16:54
ha Cohn Benditet kapják rajta aki kisgyerekekkel kényeztette a farkát, néma csend lenne, vagy ezt az élvezeti formát kötelezővé tenné a Helsinki bizottság. ja, majd elfelejtettem: "Németországi nagyváros rendőrsége 2000 után többször kérte az EU parlamentjét: függessze fel Daniel-Cohn Bendit mentelmi jogát. A kérést már kétszer elutasították…"
sober
2023. november 11. 07:30
hát itt már igen, ki van törve az internacionalista kummunista lipsi lenini sztálini diktatúra. lesz még ennél 100x rosszabb! majd amikor páncélvonatokon rohangásznak a transz őrült wokeosok leverni mindenkit aki ellenszegül... stb., stb. meg kiraknak a házadból, mert házad van és így gazdag vagy. ami a tied az az enyém is korszak jön, borítékolom!
gyzoltan-2
2023. november 11. 07:16
"Orbán Viktor: Bürokratikus terrortámadás a szólásszabadság ellen" Orbán Viktor szétfolyik, mint a felütött friss tojás..! -ha egyszer látja, érzékeli a baloldali, azaz zsidó terrort.., nos ebből sok-minden következik, sok-minden következhetne, ha... -ha.., ha.., haha! -ugye milyen vicces a behatárolt "politika"! -no-de, ez kit érdekel...
Tommaso
2023. november 11. 00:52
Továbbra is Európa-rekorder az orbáni infláció Orbán Viktor ugyanakkor tökéletesen tisztában van saját alkalmatlanságával. Bármihez is nyúlt az utóbbi 14 , teljhatalomban töltött éve alatt, KUDARC. Oktatás, egészségügy, külkapcsolatok, COVID, árak, költségvetés, államadósság, vasút, családtámogatás, születések száma, futball-akadémia, magánnyugdij, háború és béke.... És még hazug fráter is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!