Izrael-ellenes tüntetők betörtek a Seattle melletti kikötőbe (VIDEÓ)

2023. november 06. 20:29

A demonstrálók megakadályoznák az Izraelnek szánt fegyverszállításokat.

2023. november 06. 20:29

Legalább 100 Izrael-ellenes tüntető blokkolta a tacomai kikötő bejáratát hétfőn kora reggel. A tüntetők megpróbálták feltartóztatni az Izraelbe tartó Cape Orlando nevű amerikai katonai ellátóhajót. A tüntetők pénteken már késleltették ugyanennek a hajónak az oaklandi kikötőből való elindulását. 

A tüntetés szervezésében részt vevő Arab Resource & Organizing Center (AROC) közleménye szerint több mint 500 személy vett részt a tüntetésen. A tüntetők később be is hatoltak a kikötő területére, ahol megpróbálták megakadályozni a hajó elindulását, hogy

ne érkezzenek meg Izraelbe az AROC szerint a hajó fedélzetére rakodott fegyverek és katonai felszerelések.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyikám
2023. november 07. 17:04
Végül is mit tudnának ott csinálni?? Vissza tartják a hajót a hajó kötéllel? Esetleg vissza tartják a horgonyt? Vagy szegeket szórnak a hajó elé?
konzerv-3
2023. november 07. 08:50
Mikor lép fel Amerika az ellenségeivel szemben?
Barnabás.N
2023. november 06. 23:23
Honnan tudták, hogy melyik hajó az és honnan indul? Nem kellene, hogy ez hadititok legyen? Ha egy állam egy csomó fegyvert szállít bárhová, azt a szállítmányt nem szokták titokban tartani és védeni?
Nuttika
2023. november 06. 23:18
Szóval ha jól értem, arab terroristák szálltak meg egy katonai hajót? Miért is nem tartóztatták le mindet és most várnak a börtönbüntetésükre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!