Ilyet Hollywoodban garantáltan nem készítenek: jön az év legkevésbé polkorrekt vígjátéka (VIDEÓ)

2023. november 29. 21:16

Ettől garantáltan kiakad majd az LMBTQ+-közösség: a Daily Wire új filmje görbe tükröt tart a legújabb liberális őrület abszurditása elé.

2023. november 29. 21:16

December 1-jén mutatja be a Daily Wire az év legpolgárpukkasztóbb vígjátékát, a „Lady Ballers-t”, amely szembesíti az embereket azzal a liberális őrülettel, amely tönkreteszi a női sportokat. 

A történet szerint a kiégett kosárlabda edzőről szól, aki, hogy újra sikeres lehessen, 

összehívja az egykori középiskolai bajnok fiú kosárlabda csapatot, hogy uralja velük a női(!) kosárlabda ligát. 

A filmben többek között feltűnik Ben Shapiro, a Daily Wire alapítója, valamint Matt Walsh (a What is a Woman című dokumentumfilm készítője) és Jordan Peterson, Ted Cruz Texas állam republikánus szenátora, valamint Riley Gaines úszónő is. Gaines, a Kentucky Egyetem egykori úszója korábban súlyosan bírálta a Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) döntését, amely lehetővé tette, hogy a transznemű úszó, Lia Thomas ellene versenyezzen a női bajnokságban, és azóta is rendszeresen felszólal az ellen, hogy a transznemű férfiak elfoglalják a női sportokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

A film főszerepét a The Daily Wire másik alapítója, Jeremy Boreing játssza, de több más munkatárs is feltűnnek a filmben. Hétfőn Boreing a közösségi oldalán így népszerűsítette a filmet: „Hollywood nem fog filmet készíteni arról, hogy milyen

nevetségesen abszurd, hogy most már megengedjük felnőtt férfiaknak, hogy nőknek nevezzék magukat, majd uralják a női sportokat.

Így hát mi megtettük”. 

Legutóbb éppen a republikánus irányítású Wisconsinban tiltották be, hogy transznemű férfiak induljanak női sportolók ellen. Továbbá betiltották a nemváltó kezeléseket a kiskorúak számára. Eddig közel két tucat államban fogadtak el olyan jogszabályokat, amelyek korlátozzák, hogy a sportolók csak a születésükkor kijelölt nemüknek megfelelő csapatban játszhassanak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 01. 15:03
A hülyeséget elpusztítani úgy lehet, ha kötelezővé teszed...
Lakat1983
2023. november 30. 11:08
Kurvajóóó...!!! Remélem, pár libsinek szétrobban a feje...!
letsgobrandon-2
2023. november 30. 10:40
ezt látnom kell! :)))
B_kanya
2023. november 30. 07:09
Repedezik a gát, átszakadt vajon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik