„Ez mind a Hamász hibája!” – elegük van a palesztinoknak a terroristákból (VIDEÓ)

2023. november 02. 12:13

Felvételek is bizonyítják, hogy a terroristák nem engedik meg a civil lakosságnak, hogy elhagyják az evakuálásra kijelölt helyeket.

2023. november 02. 12:13

A Magyar Nemzet készített egy összeállítást arról, hogy egyre több hír és videó tanúsítja: a palesztinoknak elegük van a Hamászból.

Állításuk szerint a terrorszervezet élő pajzsként használja a civileket, ennek következtében pedig rengetegen meghalnak a heves harcokban. 

A gázai lakosok és az Izraeli Védelmi Erők által közzétett felvételekből pedig arra is fény derült, hogy a terroristák egész egyszerűen nem engedik meg a civil lakosságnak, hogy elhagyják az evakuálásra kijelölt helyeket. 

Az Eretz Israel X-oldal nemrég egy olyan megrázó videót tett közzé, melyen egy palesztin édesanya látható, aki síratja a támadások során elhunyt fiát. Fájdalmában pedig hangosan azt is kijelenti, hogy

mindez a Hamász miatt történt.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, nemrég a terrorszervezet alapítójának fia, Moszab Hasszán Juszef interjút adott Piers Morgannek. Juszef kijelentette,

a Hamász extagjaként, egyik alapító fiaként azt üzenem: elég volt.

Ha nem állítjuk meg őket, a következő háború még halálosabb lesz, és ki tudja, mi fog történni, ha a Hamászt nem számolják föl.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ASHRAF AMRA / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 02. 17:05
Nem vagyok zsidó, de az a véleményem, hogy nem kellett volna megtámadni Izraelt és akkor most béke lenne!
Tommaso
2023. november 02. 17:02
Az egyoldalúan Izraelt hibázatatók, mintha soha nem olvastak v hallgattak volna hireket. 1000-szer is bemondták már, hogy a HAMASZ szándékosan iskolák, kórházak, és más civil létesitmények mögé / alá telepiti a rakéta-kilövő állásait. Az izraeli "okosfegyverek" oda lőnek, ahonnan az arab rakétát "kapták". A civil áldozatokért ezért 100%-ban az arabok vezetése a felelős.
victory
2023. november 02. 15:36
Izraeli propaganda
karakter-2
2023. november 02. 15:31
"a terroristák nem engedik meg a civil lakosságnak, hogy elhagyják az evakuálásra kijelölt helyeket" --- A menekülttábor az a hely? - mert Izrael éppen most bombázta az egyiket, 400-an haltak meg. https://www.youtube.com/watch?v=IMmZVIMYPtk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!