Durván elszabadultak az antiszemita támadások Berlinben

2023. november 10. 15:59

Az épületkárok harmada palesztinpárti vagy Izrael-ellenes falfestések vagy graffitik, közte olyanok, amelyek szerint a palesztinok népirtás áldozatai.

2023. november 10. 15:59
Pro-Palestine And Counter Demonstration In Duesseldorf

A bűncselekmények többsége kisebb jogsértés vagy anyagi károkozás: az elkövetők politikai szlogeneket festettek házfalakra és ellenállást tanúsítottak a rendőrséggel szemben a tüntetéseken - szerepel a dpa hírügynökségnek eljuttatott hivatalos jelentésben. Az épületkárok harmada palesztinpárti vagy Izrael-ellenes falfestések vagy graffitik, közte olyanok, amelyek szerint a palesztinok népirtás áldozatai.

 A hatóságok 345 erőszakcselekményt regisztráltak, köztük a hatósággal való szembeszegülés 201 esetét és 50 támadó incidenst. Ezek többsége a palesztin csoportok által szervezett megmozdulásokon történt. 

A rendőrség továbbá 93 gyűlöletkeltő, 21 kényszerítő és fenyegető incidenst is regisztrált. 

A Hamász iszlamista terroriszervezet október 7-i támadása óta a német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) a közel-keleti konfliktussal összefüggésben több mint 2600 bűncselekményt regisztrált országszerte. Ezek a berlini esetekhez hasonlóan többnyire rongálás, gyűlöletkeltés és a rendőrökkel szembeni ellenállás esetei.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: Ying Tang / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. november 12. 08:04
Engedjetek be még többet! Hátha szeretnek a nőitek halotti lepelben járni és legális lesz az asszonyverés, a nemi erőszak! Hajrá hajrá! Kusszatok majd a porban a leamortizált városaitokban. Ezek oda szarnak ahol enni kapnak.
Akitlosz
2023. november 10. 21:51
VENTVM SEMINABVNT VT TVRBINEM METENT. Aki szelet vet ő vihart arat. A google szerint: "szelet fognak vetni, hogy aratják a forgószelet" :-)
elégia
2023. november 10. 18:45
A kultúrák csodálatos harmóniáját láthatjuk Berlinben. Néha egy-egy szexuális erőszak, apró robbantás, vagy egy kis gyilok. Már csak hogy ne unatkozzanak a németek.
connorj
2023. november 10. 17:02
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://m.youtube.com/watch?si=ShBwrFtFFw8hrLcs&v=rrpkzl9uyT4&feature=youtu.be
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!